Siirry pääsisältöön

Voimme muuttaa asennettamme


Asenne ratkaisee. Ajatukset ratkaisevat asenteemme. Me itse päätämme mitä ajattelemme.Kolme asiaa, jotka jokainen meistä voi tehdä muuttaakseen omaa ajatteluaan ja asennettaan:
  1. Kasvuajattelu on hyvästä ja myös tiede todistaa ja tunnustaa sen hyödyt.
  2. Opettele itse jotain ja opeta toisille se sama juttu miten kehittää omia kykyjään.
  3. Aina kun huomat hyväksyväsi saavutettuja tuloksiasi sano itsellesi "Minä pystyn parempaan, voin opetella lisää ja yrittää enemmän".
Kasvaminen on yksinkertaisimmillaan sitä, että haluaa olla parempi, haluaa oppia tehdyistä jutuista ja sitä, että tekee parhaansa. Wabi sabi.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Kohenna mediapeittoa

By Chris Brogan Voisit olla oman alueesi reportteri, siinä teollisuudessa, jota suurimman osan ajastasi palvelet. Sen sijaan, että olet markkinoijana ja omistajana-joka-teeskentelee-markkinoijaa -roolissasi, voisit vallan mainiosti tehdä töitä laajemman medianäkyvyyden eteen. Ihan vain ajatuksena. Tässä Ohjeita Mediapeiton Parantamiselle Jos kysyisin Joe Sorge lta ketä ovat tunnetuimpia nimiä Milwaukeen ravintolaskenessä hän osaisi varmasti kertoa sen minulle. Jos kysyisin häneltä toimialaan vaikuttavista uusista jutuista, hän osaisi kertoa myös tästä aiheesta.