Siirry pääsisältöön

Arvokkaampaa tekemistä

Prosessointi tehostaa toimintaa ja vapauttaa aikaa operatiivisesta työstä luovaan työhön ja suunnitteluun, sekä se tuo järjestelmällisyyttä ja yhtenäisyyttä toimintaan.

Prosessit luovat yhtenäiset toimintatavat työntekijöiden kesken ja tehostavat työn tekemistä. Tekemisen vastuu- ja roolijako selkeytyy, tekeminen helpottuu ja epäyhtenäiset toimintatavat voidaan lopettaa. Prosessit auttavat organisaation yhtenäistämisessä ja yhtenäisen kuvan luomisessa, sekä toimivat toiminnan ohjeistuksena tuoden hallittavuutta toimintaan.

Rutiinitehtävien systematisointi vapauttaa työaikaa arvokkaampaan tekemiseen.

- Viestinnän prosessointi, koreografia kaaokselle, Korhonen, Rajala -

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Onko menestykseen oikoteitä?

Suurin osa meistä haluaa rikastua, mutta lähes yhtä moni haluaisi sen tapahtuvan nopeasti. Yleensä ajatellaan, että rikastumiseen vaaditaan joko uutteraa yrittämistä, mullistava idea tai vuosikymmenien suunnitelmallista  säästämistä .  Yhdysvallat ei ole enää ainoa mahdollisuuksien maa, mistä on kiittäminen nykyaikaa ja Internetiä.

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.