Siirry pääsisältöön

Jatkuva menestys

Mikä tahansa organisaatio voi luoda edellytykset jatkuvaan menestykseen. Jatkuvan menestyksen voi saavuttaa täyttämällä asiakkaiden ja muiden sidosryhmien tarpeet ja odotukset tasapainoisesti pitkällä aikavälillä.

  1. Asiakaskeskeisyys
  2. Johtajuus
  3. Henkilöstön osallistuminen
  4. Prosessimainen toimintamalli
  5. Järjestelmälähtöinen johtaminen
  6. Jatkuva parantaminen
  7. Tosiasioihin perustuva päätöksenteko
  8. Molempia osapuolia hyödyttävät toimittajasuhteet


Laadunhallinnan kahdeksan periaatteen avulla yrityksen johto voi johtaa organisaatiotaan entistä parempiin tuloksiin ja jatkuvaan menestykseen.


- Laadunhallinnan kahdeksan periaatetta, ISO/TC 176 -

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.

Onko menestykseen oikoteitä?

Suurin osa meistä haluaa rikastua, mutta lähes yhtä moni haluaisi sen tapahtuvan nopeasti. Yleensä ajatellaan, että rikastumiseen vaaditaan joko uutteraa yrittämistä, mullistava idea tai vuosikymmenien suunnitelmallista  säästämistä .  Yhdysvallat ei ole enää ainoa mahdollisuuksien maa, mistä on kiittäminen nykyaikaa ja Internetiä.