Siirry pääsisältöön

Ehkä ei olisi paikallaan

Kun sanot kyllä, sinusta voi tuntua hyvältä, paitsi jos kaikki solut kehossasi huutavat samaan aikaan eitä. Ennenkuin annat uusia sitoumuksia ja suostumuksia, joiden onnistumisesta et ole täysin varma, kysy itseltäsi miksi vastaat silti kyllä.

Uskotko, että olet muita parempi tekemään kyseistä tehtävää, haluatko todistaa jotain itsellesi, kaipaatko kunniaa, pelkäätkö kielteisen vastauksen tekevän sinusta heikomman, vai ajatteletko, että jokainen kyllä-kerta voi tuoda jotain uutta hauskaa eteesi.

Ehkä ei olisi kerrankin paikallaan. Vastaamalla ei voi saavuttaa arvostusta. Liian monta, liian helposti tehtyä myönnystystä voivat johtaa ylenmääräiseen stressiin ja uupumukseen.

Muista, että kukaan ei aidosti pidä joo-joo -tyypeistä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.

Onko menestykseen oikoteitä?

Suurin osa meistä haluaa rikastua, mutta lähes yhtä moni haluaisi sen tapahtuvan nopeasti. Yleensä ajatellaan, että rikastumiseen vaaditaan joko uutteraa yrittämistä, mullistava idea tai vuosikymmenien suunnitelmallista  säästämistä .  Yhdysvallat ei ole enää ainoa mahdollisuuksien maa, mistä on kiittäminen nykyaikaa ja Internetiä.