Siirry pääsisältöön

Ehkä ei olisi paikallaan

Kun sanot kyllä, sinusta voi tuntua hyvältä, paitsi jos kaikki solut kehossasi huutavat samaan aikaan eitä. Ennenkuin annat uusia sitoumuksia ja suostumuksia, joiden onnistumisesta et ole täysin varma, kysy itseltäsi miksi vastaat silti kyllä.

Uskotko, että olet muita parempi tekemään kyseistä tehtävää, haluatko todistaa jotain itsellesi, kaipaatko kunniaa, pelkäätkö kielteisen vastauksen tekevän sinusta heikomman, vai ajatteletko, että jokainen kyllä-kerta voi tuoda jotain uutta hauskaa eteesi.

Ehkä ei olisi kerrankin paikallaan. Vastaamalla ei voi saavuttaa arvostusta. Liian monta, liian helposti tehtyä myönnystystä voivat johtaa ylenmääräiseen stressiin ja uupumukseen.

Muista, että kukaan ei aidosti pidä joo-joo -tyypeistä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Kohenna mediapeittoa

By Chris Brogan Voisit olla oman alueesi reportteri, siinä teollisuudessa, jota suurimman osan ajastasi palvelet. Sen sijaan, että olet markkinoijana ja omistajana-joka-teeskentelee-markkinoijaa -roolissasi, voisit vallan mainiosti tehdä töitä laajemman medianäkyvyyden eteen. Ihan vain ajatuksena. Tässä Ohjeita Mediapeiton Parantamiselle Jos kysyisin Joe Sorge lta ketä ovat tunnetuimpia nimiä Milwaukeen ravintolaskenessä hän osaisi varmasti kertoa sen minulle. Jos kysyisin häneltä toimialaan vaikuttavista uusista jutuista, hän osaisi kertoa myös tästä aiheesta.