Siirry pääsisältöön

Lähimetsäänkin kannattaa eksyä


Sunday. Aurinkoinen vapaapäivä:). Tein aamulla jotain sellaista, jota on tullut viimeaikoina vähemmän harrastettua. Ja halusin kertoa tästä sinulle. En ole varma koskettaako tämä sinua, tai kiinnostaako tämä. Ei sillä ole väliä.

Aurinkoinen vapaapäivä metsässä

Olen kuullut "valokuvakävelyistä", mutta en ole koskaan tehnyt sellaista, tai ollut mukana. Oletko sinä? Kun lähdin aamulla kävelylleni keksin jossakin kohdin, että teen aamulenkistäni tällaisen.

Siis päätin tämän ennen sitä kun päädyin syvemmälle lähimetsään. Valokuvakävely. Kaksikymmentä neljä ikkunaa, joita en ole aiemmin nähnyt.

Kiva, että olet siinä ja luet tätä. Ehkä nämä 24 kuvaa herättävät jotain ajatuksia. Poikkesin aamulla pois tutuilta poluilta. Menin syvälle lähimetsään. Kiinnostaako sinua tietää miksi? Koska voin tehdä niin. Koska en tee näin yleensä. Koska...Siksi:)

Oletko sinä joskus poikennut tutulta tieltä tietoisena siitä, että teet niin? Oletko tarkoituksella ajanut töihin jotain eri reittiä pitkin?

Minulla oli hauskaa. Paristakin syystä. Lähimetsän uumenissa oli rauhallista. Minulla ei ollut kiire. Katselin ympärilleni. Näin sellaisia paikkoja ja asioita, joiden olemassa olosta en tiennyt. Vain sata metriä sivuun siitä mistä olen niin monesti kulkenut. Uusi jännittävä, ehkä hieman hämmentäväkin maailma.

Koska tiesin olevani yhtä aikaa lähellä ja kaukana en osannut olla huolissani, vaikka tunsin eksyväni. Olin lähellä. Osaisin palata takaisin tarvittaessa. Onko sinulle koskaan tullut tällaista tunnetta? Milloin? Missä? Miksi?

Voisin jatkaa tätä hämmästelyäni vaikka kuinka pitkään. Teen sen myöhemmin. Ehkä. Se mitä halusin sinulle tästä jutusta jäävän oli ajatus uuden reitin kokeilemisesta. Eksy tarkoituksella. Ole turisti. Tai matkustaja. Voit yllättyä miltä tututkin ympyrät näyttävät kun näkökulma vaihtuu.

Niin. Tätä samaa voi kokeilla omassa tekemisessäsi. Uskotko? Uskallatko? Älä tee isoja muutoksia, muuta vaikka vain yhtä asiaa ja havainnoi miten se vaikuttaa sinuun, ajatuksiisi, lopputulokseen?

Kokeile tulevana viikkona yhden kerran jotain uutta reittiä. Ja seuraavalla viikolla uudestaan. Älä tee tästä vielä jatkuvaa tapaa. Neljän viikon kuluttua olet kokeillut jo neljää erilaista reittiä, neljää uutta näkökulmaa. Se on paljon? Mutta ei liikaa. Vai mitä ajattelet?

Aurinkoa ja onnea uuteen viikkoosi! Nähdään :)
Pasi

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Kohenna mediapeittoa

By Chris Brogan Voisit olla oman alueesi reportteri, siinä teollisuudessa, jota suurimman osan ajastasi palvelet. Sen sijaan, että olet markkinoijana ja omistajana-joka-teeskentelee-markkinoijaa -roolissasi, voisit vallan mainiosti tehdä töitä laajemman medianäkyvyyden eteen. Ihan vain ajatuksena. Tässä Ohjeita Mediapeiton Parantamiselle Jos kysyisin Joe Sorge lta ketä ovat tunnetuimpia nimiä Milwaukeen ravintolaskenessä hän osaisi varmasti kertoa sen minulle. Jos kysyisin häneltä toimialaan vaikuttavista uusista jutuista, hän osaisi kertoa myös tästä aiheesta.