Siirry pääsisältöön

Menestyksen kaksitoista porrasta

By S.Anthony Iannarino

Onko sinun menestykseesi kaavaa? Minkä koodin mukaan elät elämääsi? Tässä muutamia ajatuksia ja kaksitoista (12) askelta kohti menestyksekkäämpään elämään.

shutterstock_92355772 copy

Tämä luo samalla hyvän perustan myös menestyksellesi liiketoiminnassa.
 1. Olen kurinalainen ajatuksissani ja teoissani ja pidän lupaukseni, jotka annan itselleni ja muille.
 2. Pidän optimistisesti kiinni uskostani siihen, että minulla on mahdollisuus saavuttaa tavoitteeni, vaikka se tuntuisikin kuinka vaikealta tahansa.
 3. Tiedän ja tunnustan sen, että kaikki mikä on elämässä yhtään arvokasta on taistelun arvoista.
 4. Toimin ennakolta ja aloitteellisesti, jotta saan muutoksia aikaan ennenkuin on oikeasti pakko muuttua.
 5. Harjoitan kyvykkyyksiäni käyttämällä luovuuttani ja mielikuvitustani esteiden ylittämiseksi ja arvon tuottamiseksi.
 6. Päättäväisyyteni ja periksiantamattomuuteni auttavat minua tavoittelemaan tavoittelun arvoisia päämääriä.
 7. Välitän toisista ihmisistä ja harjoittelen jatkuvasti positiivisen muutoksen luomista läheisteni keskuudessa.
 8. Kohtelen ihmisiä empaattisesti ja otan heidän tunteensa ja kokemuksensa huomioon, sillä heilläkään ei välttämättä ole yhtään helpompaa.
 9. Kuuntelen muita ennen oman viestini kertomista ja en sano mitään sellaista, joka voisi vahingoittaa muita.
 10. Olen positiivinen esimerkki toisille, jotka miettivät samalle polulle astumista ja omien unelmiensa tavoittelua.
 11. Osallistun kaikkiin juttuihin parhaimpien kykyjeni ja osaamiseni osalta ja teen parhaimpani tuottaakseni muille arvoa.
 12. Luon arvoa ennen arvon keräämistä, jotta kaikki osapuolet hyötyisivät suhteestamme ennen pyyntöjä, ainakin omalta osaltani.

Millaisia ajatuksia nämä herättivät sinussa? Sotiiko jokin näistä omaa elämänkatsomustasi vastaan? Mikä? Millätavoin? Onko sinun menestykseesi jotain ohjetta?

Twelve Keys to Success, S. Anthony Iannarino +1 ~

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.

Onko menestykseen oikoteitä?

Suurin osa meistä haluaa rikastua, mutta lähes yhtä moni haluaisi sen tapahtuvan nopeasti. Yleensä ajatellaan, että rikastumiseen vaaditaan joko uutteraa yrittämistä, mullistava idea tai vuosikymmenien suunnitelmallista  säästämistä .  Yhdysvallat ei ole enää ainoa mahdollisuuksien maa, mistä on kiittäminen nykyaikaa ja Internetiä.