Siirry pääsisältöön

Rohkaise itseäsi onnistumaan


Me kaikki olemme syntyneet rohkeuden kanssa, mutta me emme varsinaisesti ole syntyneet pelkäämään. Osa peloistamme on opittua, osa kokemukseen perustuvaa, ja valtaosa on vain kuulopuheiden ja oman mielemme tuotosta. Pelot ovat useasti suurin esteemme onnistumisen tiellä.

rock monster

Meillä on pelkojemme lisäksi viisi vihollista sisällämme.

Nämä vihollisemme meidän kannattaa pitää kätemme ulottuvilla, mutta niitä vastaan täytyy taistella, sillä kavereita niistä ei itselleen saa, vaikka mitä tekisi.
  • Ensimmäinen näistä on välinpitämättömyys, josta esimerkkinä olkoon virran mukana ajelehtiminen. 
  • Toinen on päättämättömyys, joka on myös kaikkien yritystenkin suurin uhka. 
  • Kolmas on epäilys, epäilys menneestä, tulevasta, onnistumisesta, ja kaikesta, epäilys saa aikaan menetettyjä mahdollisuuksia ja itsetunto-ongelmia. 
  • Neljäs vihollisemme on huoli. Toki meidän täytyy huolehtia useammastakin asiasta, mutta emme saa antaa itse huolelle ylivaltaa. Huoli voi olla meille herätyskellona, mutta jos sille antaa liikaa valtaa se ahdistaa meidät nurkaan ja tukahduttaa toivoa. 
  • Viides sisältämme löytyvä vihollisemme on ylivarovaisuus. Ylivarovaisuus tekee meistä arkoja ja arkuus estää meitä saavuttamasta niitä asioita, jotka me muuten saavuttaisimme.
Pysy rohkeana ja tavoittele niitä asioita, joita haluat, tai tavoittele sitä millaiseksi haluat ihmisenä tulla.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Kohenna mediapeittoa

By Chris Brogan Voisit olla oman alueesi reportteri, siinä teollisuudessa, jota suurimman osan ajastasi palvelet. Sen sijaan, että olet markkinoijana ja omistajana-joka-teeskentelee-markkinoijaa -roolissasi, voisit vallan mainiosti tehdä töitä laajemman medianäkyvyyden eteen. Ihan vain ajatuksena. Tässä Ohjeita Mediapeiton Parantamiselle Jos kysyisin Joe Sorge lta ketä ovat tunnetuimpia nimiä Milwaukeen ravintolaskenessä hän osaisi varmasti kertoa sen minulle. Jos kysyisin häneltä toimialaan vaikuttavista uusista jutuista, hän osaisi kertoa myös tästä aiheesta.