Siirry pääsisältöön

Liiketoimintaprosessien johtaminen, BPM

Prosessi on ennaltamääriteltyjen toisiinsa sidoksissa olevien toimintojen sarja, joka tähtää tietyyn lopputulokseen.

Prosessi voi siis olla mikä tahansa toiminto, jossa on useita vaiheita ja joka tuottaa aina samanlaisen lopputuloksen sen laajuudesta riippumatta. Keskeistä tässä ajattelussa on se, että prosessi suoritetaan aina samalla tavalla ja sen lopputulos on aina sama. Prosessin laatu on tasainen ja siinä ei voi olla vaihteluita.

Prosessiajattelulla voidaan saavuttaa hyötyjä kaikilla liiketoiminnan osa-alueilla.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Onko menestykseen oikoteitä?

Suurin osa meistä haluaa rikastua, mutta lähes yhtä moni haluaisi sen tapahtuvan nopeasti. Yleensä ajatellaan, että rikastumiseen vaaditaan joko uutteraa yrittämistä, mullistava idea tai vuosikymmenien suunnitelmallista  säästämistä .  Yhdysvallat ei ole enää ainoa mahdollisuuksien maa, mistä on kiittäminen nykyaikaa ja Internetiä.

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.