Siirry pääsisältöön

Matkaa menestyksen tiellä

Se millä saavutit tämän ei säilytä tätä. Miten välttää tämänpäivän menestyksen aiheuttaman menetyksen?

Joe Frazier sanoi, "Isku joka sinut tyrmää on se jota et näe". Välttääksesi tiputuksen sinun on tunnistettava sen aiheuttaja. Tämän jälkeen sinun on kasvettava ihmisenä. Kasvu on yhtä kuin muutos. Kysy itseltäsi jatkuvasti, onko parempaa tapaa tehdä tämä asia? Vastaus on tietysti kyllä.

Jos haluat aidosti kasvaa, pyydä apua toisilta. Pyydä jotakuta omassa organisaatiossasi kulkemaan rinnallasi, jotta saat ja kuulet tuoreita näkemyksiä. Maksa vaikka ulkopuoliselle mentoroinnista. Älä suojaa menneisyyttäsi.

Meillä kaikilla on luontainen taipumus puolustella tekemisiämme, ja päätöksiämme, joita olemme tehneet.

Myönnä virheet ja jatka matkaasi menestyksen tiellä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Onko menestykseen oikoteitä?

Suurin osa meistä haluaa rikastua, mutta lähes yhtä moni haluaisi sen tapahtuvan nopeasti. Yleensä ajatellaan, että rikastumiseen vaaditaan joko uutteraa yrittämistä, mullistava idea tai vuosikymmenien suunnitelmallista  säästämistä .  Yhdysvallat ei ole enää ainoa mahdollisuuksien maa, mistä on kiittäminen nykyaikaa ja Internetiä.

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.