Siirry pääsisältöön
Johtajuus perustuu aina luottamukseen. Luottamus on kaikkien suhteiden perusta. Luottamusta ei voi synnyttää, se saavutetaan.

Toisten ihmisten luottamus saavutetaan omalla itsellään, itseluottamuksella ja jatkuvuudella. Kaikki kysyvät aina ensin, kuinka paljon voin luottaa toiseen ja vasta sitten he antavat luottamustaan vastauksestaan riippuen.

Luotettava johtaja lunastaa luottamusta arvostamalla enemmän henkilöitä kuin henkilökohtaista menestystä. Keskittymällä tavoitteisiin henkilökohtaisten saavutusten sijasta. Lopettamalla politikoinnin ja tekemällä oikein riskeistä riippumatta.

Luotettava johtaja noudattaa kultaista sääntöä, kohtele muita kuten haluat itseäsi kohdeltavan.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Onko menestykseen oikoteitä?

Suurin osa meistä haluaa rikastua, mutta lähes yhtä moni haluaisi sen tapahtuvan nopeasti. Yleensä ajatellaan, että rikastumiseen vaaditaan joko uutteraa yrittämistä, mullistava idea tai vuosikymmenien suunnitelmallista  säästämistä .  Yhdysvallat ei ole enää ainoa mahdollisuuksien maa, mistä on kiittäminen nykyaikaa ja Internetiä.

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.