Siirry pääsisältöön

Omista ja onnistu

Keskity. Älä anna viimeisimpien trendien tai muiden hömpötysten johdattaa sinua tarkoituksesi tehtäväsi ja tavoitteesi ohitse. Päätä mitä haluat ja keskity sen saavuttamiseen.

Tee sitä missä olet paras. Jos vahvuutenasi on myynti, palkkaa joku hoitamaan kirjanpitoa. Maksimoi ajankäyttösi keskittymällä asioihin, joista saat parhaimman tuoton.

Jatka pelaamista. Kun olet pettynyt ja turhautunut häviön jälkeen, tutki mikä meni vikaan, opi siitä ja käytä oppimaasi ja viisastumistasi apuna seuraavan kerran.

Olipa rooli mikä tahansa, omista se, onnistu, ja ole kärsivällinen tekemisessäsi.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Onko menestykseen oikoteitä?

Suurin osa meistä haluaa rikastua, mutta lähes yhtä moni haluaisi sen tapahtuvan nopeasti. Yleensä ajatellaan, että rikastumiseen vaaditaan joko uutteraa yrittämistä, mullistava idea tai vuosikymmenien suunnitelmallista  säästämistä .  Yhdysvallat ei ole enää ainoa mahdollisuuksien maa, mistä on kiittäminen nykyaikaa ja Internetiä.

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.