Siirry pääsisältöön

Finding The Superpower Of Flight

Miten Annat Itsellesi Luvan, Rakennat Brändiäsi, ja Elät Unelmaasi


WebJam Chris Broganin ja Anthony Iannarinon seurassa
Syyskuun 27. päivä, 2012 8:00 PM ET
* sessio nauhoitetaan

Uskomme, että olet valmis jakamaan lahjasi maailmalle

Sekä Chris että minä olemme pidemmän aikaa taistelleet löytääksemme tavan lahjojemme jakamiseen, brändiemme rakentamiseen, elääksemme sellaista elämää, jota haluamme. Meillä molemmilla on päivätyömme ja me molemmat tunsimme olomme tukahdetuiksi töissämme. Tiesimme, että meillä on enemmän tarjottavaa. Tiesimme, että meillä on viesti, jonka haluamme jakaa. Tiesimme, että on olemassa yhteisö, joka odottaa meitä. Lisäksi tiesimme sen, että voimme tuottaa valtavasti arvoa muille ihmisille.

Kukaan ei kuitenkaan koskaan tullut antamaan meille lupalappua, jota olemme odottaneet...

Lopulta opimme miten lopetamme odottamisen. Muutimme mielemme. Löysimme supervoimat lentämiseen, ja voimme auttaa sinua löytämään omat supervoimasi.

Mitä meillä on sinulle

Löysimme keinot omien supervoimiemme vapauttamiseen. Mursimme perinteiset säännöt. Ja aiomme auttaa sinua vapauttamaan omat supervoimasi.
 • Aloitamme yksituntisella syväsukelluksella, henkilökohtaisella webinaarilla, joka kaivautuu sisälle mieleesi ja niihin toimintoihin, joita sinun tehtävä vapauttaaksesi supervoimasi, ja rakentaaksesi brändiäsi, ja elääksesi unelmaasi.
 • Tarkoituksenamme on lisäksi tarjota sinulle äänitallenne, jonka olemme tallentaneet webinaarin lisäksi. Tiedämme, että haluat kuunnella tätä tallennetta esimerkiksi työmatkalla autossasi, tai jossain muualla.
 • Webinaarin ja tallenteen lisäksi saat täydellisen käsikirjoituksen sessiollemme, jos luet mieluummin, kuin kuuntelet. Nämä kaikki toimivat lisäksi hyvänä työkaluna kertaukselle, jolloin voit aina palata näihin juttuihin myöhemminkin, löytääksesi juuri sen jutun joka jäi kaihertamaan mieltäsi.
 • Viimeistelläksemme tarjontamme annamme sinulle vielä työkirjan, joka sisältyy esitykseemme, jotta voit tehdä omat suunnitelmasi maailman valloitamiselle.

 

Anthony ja Chris, kiitos todella arvokkaasta sessiostanne. Se mikä minulle oli kaikkein arvokkainta tässä sessiossa olivat vihjeenne, joiden avulla opin kuuntelemaan paremmin - tiedättehän; fokusointia mieluummin kuin haulikolla metsään -tyyppistä toimintaa, joilla useimmat meistä yrittävät menestyä, sekä lisäksi erittäin arvokasta oli myös arvon luomisen merkityksen kirkastaminen asiakkassuhteissa. Kiitos.
Cindi Schultz(@GetaFoothold)

Tässä on sinun mahdollisuutesi ottaa mäkilähtö omissa jutuissasi

Jos olet vain odotellut lupaa aloittaa, jos tiedät, että sinun pitäisi saada enemmän irti toimintaa itsestäsi, jos epäröit aloittamista vain, koska pelkäät jotain, tämä webinaari antaa sinulle sen tönäisyn, jolla pääset vauhdilla liikkeelle.

Tiesin jo lähtökohtaisesti, että tästä on hyötyä, mutta en ollut aluksi aivan varma "mihin" tämä hyöty kohdistuisi. Sekä lupauksenne että odotukseni olivat erittäin kovat. Olen todella kiitollinen, että "teette myös sen mitä lupaatte", ja käytätte tarvittavan ajan, jotta yleisönne pääsee kiinni näihin juttuihin. Tämä sessio oli paljon lähempänä työpajameininkiä, jossa syntyi kanssakäymistä. Osallistavaa! Selkeästi kerrottua, riittävällä toistolla toteutettu konsepti, joka auttaa. Kiitos!Anne T. Stone


 

WEBINAARI

Tunnin kestävä syväsukellus mielen ja toiminnan syövereihin, jonka avulla löydät omat lentäjänlahjasi - the superpower of flight!

 • Löydä oikea asenne, jolla annat itsellesi luvan menestyä.
 • Opi voittamaan sisäinen vastustajasi ja rupea toimimaan.
 • Löydä oma tarinasi, joka on alku ja lähde supervoimillesi.
 • Rakenna toimintasuunnitelmasi ja tee tavoitteistasi totta.
 • Lähde mukaan ja rakenna oma heimosi.

ÄÄNNITE

Ladattava ota-mukaan-silloin-kun-sitä-eniten-haluat -tyyppinen äänitallenteemme kuuluu webinaarimme sisältöön, jolloin voit kuunnella sessiota juuri silloin kun itse haluat, autossasi, treenatessasi tai silloin kun eniten haluat, muistuttaen sinua siitä, että me odotamme täällä sitä, että sinä jaat lahjasi kanssamme.


 • Erillinen äänite, jota voit kuunnella silloin kun kaipaat lisämotivaatiota ja sparrausta.

TYÖKIRJA

Täydellinen kopio FINDING THE SUPERPOWER OF FLIGHT -esityksestä työkirjamodulilla höystettynä.
 • Käy lävitse omia ideoitasi omassa rauhassasi ja rakenna suunnitelmaasi.
 • Ohjaavia kysymyksiä, jotka vievät sinut suunnitelmassasi eteenpäin.
 • Pikaohje, jonka avulla pääset vauhdilla liikkeelle.

Jo pelkästään “2 kysymystä” olivat arvokkaampia, kuin osallistumismaksunne...voitte olla varmoja, että tuen tulevia ohjelmianne.
Claudio Alegre


 Voit ajatella, että et voi . . .

Voit ajatella, että et pysty.

Voit ajatella, että et voi osallistua ohjelmaamme, koska et ole valmiina.

Voit ajatella, että et voi osallistua tällaiseen webinaariin, koska et ole valmiina ottamaan seuraavaa askelta matkallasi.

Voit ajatella, että sinulla ei ole riittävästi tarjottavaa, tai mielipiteilläsi ei ole merkitystä, tai, että et ole vielä riittävän merkityksellinen.

Meistä on tuntunut aivan samalta aiemmin. Tämä on yksi syy sille, miksi laitoimme ohjelmamme nippuun, sillä olisimme toivoneet tällaisen olleen tarjolla silloin kun meistä itsestämme tuntui juuri tällaiselta. Kun olet kuunnellut valmennuksemme sinulla on valmis lista asioille, joita voit ja osaat tehdä, ja jotka aiot tehdä. Lupaamme, että olet valmiina . . . ja me olemme valmiina ja odotamme sinua!

Klikkaa tästä ja liity joukkoon

Klikkaa tästä ja liity lentäjien joukkoon, Finding the Superpower of Flight -webjämiin, saadaksesi äänitteen, työkirjan ja käsikirjoituksemme.

Ole valmiina korjaamaan uskomuksiasi, rakenna ikioma toimintasuunnitelmasi, työstä brändiäsi ja rupea tekemään sitä mitä olet aina halunnut tehdä. Sinulla on vain yksi elämä elettävänäsi ja voit elää sen juuri siten, kuin itse haluat, jakamalla lahjasi maailmalle.


 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Kohenna mediapeittoa

By Chris Brogan Voisit olla oman alueesi reportteri, siinä teollisuudessa, jota suurimman osan ajastasi palvelet. Sen sijaan, että olet markkinoijana ja omistajana-joka-teeskentelee-markkinoijaa -roolissasi, voisit vallan mainiosti tehdä töitä laajemman medianäkyvyyden eteen. Ihan vain ajatuksena. Tässä Ohjeita Mediapeiton Parantamiselle Jos kysyisin Joe Sorge lta ketä ovat tunnetuimpia nimiä Milwaukeen ravintolaskenessä hän osaisi varmasti kertoa sen minulle. Jos kysyisin häneltä toimialaan vaikuttavista uusista jutuista, hän osaisi kertoa myös tästä aiheesta.