Siirry pääsisältöön

Valmis onnistumaan

Onnistuminen missä tahansa asiassa vaatii taidon lisäksi myös tahtoa ja valmiutta onnistumiseen. Valmistautumiseen ei ole olemassa yhtä oikeaa tapaa, mutta seuraavat neuvot voivat olla kullanarvoisia, etenkin jos et tiedä miten saisit itsesi valmiiksi onnistumaan.

Valmistaudu, ole huolellinen ja ole päättäväinen.

Opiskele liikkuessasi. Useimmat meistä käyttävät lähes kohtuuttoman paljon aikaa työmatkoihinsa. Käytä matka-aika hyödyksi kuuntelemalla tilanteeseesi sopivia äänikirjoja tällöin tuntimäärä ei mene hukkaan.


Lue kirjoja. Asiantuntijoiden mielestä kenestä tahansa tulee ekspertti omalla alueellaan riittävän lukemismäärän ansiosta, ja lukeminen on monille menestyjille paras tapa oppia.

Opeta sitä mitä sinä osaat. Oman osaamisen jakaminen vahvistaa omaa osaamista. Opettaminen antaa  mahdollisuuden tarkastella asiaa eri kulmista ja inspiroi lisäopiskeluun.

Harjoittele, harjoittele, harjoittele. Muista mitä Vince Lombardi sanoi aikanaan, "Vain täydellinen harjoittelu mahdollistaa täydellisyyden".

www.successmagazine.com + when-preparation-meets-opportunity -

Kommentit

 1. Ajatukset:

  Auto: kuuntele järkeviä pod-casteja tai vaikkapa Success magazinen kuukausilevyjä

  Lue: ydinosaamiseen ja lahjakkuuteen liittyvät asiat on varmaan tähän mennessä jo luettu, joten mitä etäämmältä löytyy lukemista, sen enemmän se sytyttää uutta ajattelua.

  Opeta: hmmm...kuka haluaa oppia jotain? Voin opettaa kyllä: menestyminen, epäonnistuminen, myyminen, verkostoituminen, suhteet, LinkedIn, koirat, lapset, purjelautailu, lumilautailu, laskettelu...

  Harjoittele: Seth Godin kirjoitti kirjoittamisesta, että kirjoita blogiin joka päivä jotain. Done. Ja kohta lisää :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kuulisin mielelläni, jos sinulla heräsi jotain ajatuksia tähän juttuun liittyen.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Onko menestykseen oikoteitä?

Suurin osa meistä haluaa rikastua, mutta lähes yhtä moni haluaisi sen tapahtuvan nopeasti. Yleensä ajatellaan, että rikastumiseen vaaditaan joko uutteraa yrittämistä, mullistava idea tai vuosikymmenien suunnitelmallista  säästämistä .  Yhdysvallat ei ole enää ainoa mahdollisuuksien maa, mistä on kiittäminen nykyaikaa ja Internetiä.

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.