Siirry pääsisältöön

Asiakkaat luottavat yritykseen


Tietosuojan huomioimisen tarpeet yritysten liiketoiminnassa kasvavat jatkuvasti kerättävän tietomäärän ja käsittelytapahtumien lukumäärän kasvaessa.

Tulevaisuudessa liiketoiminnan yksi menestyksen edellytyksistä on korostetusti se, että asiakkaat luottavat yritykseen ja antavat tietonsa yrityksen käyttöön. Asiakkuuksien ja asiakasrekisterien tietopääoman arvo on usein hyvin merkittävä yrityksen taloudellista ja toiminnallista arvoa.

Tätä arvoa voidaan tarkastella miettimällä miten paljon yritys joutuisi investoimaan näiden tietojen uudelleenhankintaan, jos tiedot häviäisivät tai tietojen hyödyntämisen havaittaisiin olevan lainvastaista.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Onko menestykseen oikoteitä?

Suurin osa meistä haluaa rikastua, mutta lähes yhtä moni haluaisi sen tapahtuvan nopeasti. Yleensä ajatellaan, että rikastumiseen vaaditaan joko uutteraa yrittämistä, mullistava idea tai vuosikymmenien suunnitelmallista  säästämistä .  Yhdysvallat ei ole enää ainoa mahdollisuuksien maa, mistä on kiittäminen nykyaikaa ja Internetiä.

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.