Siirry pääsisältöön

Asenne ratkaisee

"Joillekin ihmisille häviämisen pelko on suurempi kuin heidän menestymisen halunsa, joten heidän unelmansa muuttuvat mahdottomiksi." Tässä kymmenen ajatusta positiivisemman elämän ja asenteen puolesta.

  1. Pysy poissa negatiivisten ja pessimistien lähipiiristä.
  2. Älä valita tai syytä muita omista virheistäsi, ongelmista ja epäonnistumistasi. Sinä itse olet vastuussa omista toimistasi ja niiden seurauksista, sinä olet vastuussa elämästäsi ja asenteestasi.
  3. Kuuntele enemmän itseäsi, ajatuksiasi ja tunteitasi, älä suotta vaivu synkkyyteen. Voit itse päättää, että aloitat ja lopetat päiväsi hyvällä mielellä, huonon sijasta.
  4. Pyri työskentelemään positiivisella asenteella. On luonnollista, että emme voi vaikuttaa kaikkeen mitä meille tai ympärillämme tapahtuu, mutta voimme aina vaikuttaa siihen miten suhtaudumme siihen mitä elämässämme tapahtuu.
  5. Kaikki muuttuu, olosuhteet elävät, opettele mukautumaan tilanteeseen, pysy hereillä, jotta voit aina toimia tilanteen edellyttämällä tavalla. Suhtaudu muutokseen mahdollisuutena oppia jotain uutta.
  6. Tarkastele tilannetta aina rauhassa ja anna itsellesi ajatteluaikaa. Tutki missä olet nyt ja minne haluat päästä. Tee päätöksiä jos mahdollista ja rakenna innostustasi.
  7. Älä vertaa itseäsi, olosuhteistasi ja omaa tilannettasi jonkun toisten tilanteeseen, sillä jokainen on omanlaisensa, jokaisen tilanne on omanlaisensa.
  8. Pyri löytämään uusia ja erilaisia tapoja asioiden tekemiseen. Ole aktiivinen ja osallistu ongelmien ratkaisuun, ongelmien aiheuttamisen sijasta.
  9. Ota vastuu elämästäsi. Älä kuvittele tai oleta, että se mitä sinulle tapahtuu on osa kohtaloa, sillä eihän se näin ole. Älä luista vastuusta, älä keksi tekosyitä, muista, että jos et itse kontrolloi omaa elämääsi ja tulevaisuuttasi, joku muu tekee sen.
  10. Tee töitä asenteesi parissa ja opettele kontrolloimaan sitä, sillä jollet sinä hallitse asennettasi, se hallitsee sinua.

- Today's brilliance, Rodolfo Costa, Inspire Me Today -

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Kohenna mediapeittoa

By Chris Brogan Voisit olla oman alueesi reportteri, siinä teollisuudessa, jota suurimman osan ajastasi palvelet. Sen sijaan, että olet markkinoijana ja omistajana-joka-teeskentelee-markkinoijaa -roolissasi, voisit vallan mainiosti tehdä töitä laajemman medianäkyvyyden eteen. Ihan vain ajatuksena. Tässä Ohjeita Mediapeiton Parantamiselle Jos kysyisin Joe Sorge lta ketä ovat tunnetuimpia nimiä Milwaukeen ravintolaskenessä hän osaisi varmasti kertoa sen minulle. Jos kysyisin häneltä toimialaan vaikuttavista uusista jutuista, hän osaisi kertoa myös tästä aiheesta.