Siirry pääsisältöön

Parhaat ostavat eniten

Muistatko viimeviikkoisen viestin Ansoffin matriisista, eli liiketoiminnan kasvuvaihtoehdoista riskiarvioinnin avulla. Nykytuotteita tai uusia tuotteita nykyisille asiakkaille...

Jos haluat myydä enemmän nykyisiä tuotteita nykyisillä asiakkaille, piirrä yksinkertainen kaavio tuotteista ja palveluistasi. Älä suotta pelkää vanhojen tuotteiden pöylttämistä.Listaa parhaimmat asiakkaasi ylhäältä alaspäin. Listaa tuotteet nimilistan yläpuolelle vaakasuoraan. Merkitse asiakkaiden kohdalle mitä tuotteita heillä on. Suunnittele tyhjäksi jäävien laatikoiden toteutus, eli myyminen.

Myy nykyisille parhaimmille asiakkaillesi enemmän nykyisiä tuotteitasi.

- How to Master the Ansoff Matrix, By John Warrillow -

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Kohenna mediapeittoa

By Chris Brogan Voisit olla oman alueesi reportteri, siinä teollisuudessa, jota suurimman osan ajastasi palvelet. Sen sijaan, että olet markkinoijana ja omistajana-joka-teeskentelee-markkinoijaa -roolissasi, voisit vallan mainiosti tehdä töitä laajemman medianäkyvyyden eteen. Ihan vain ajatuksena. Tässä Ohjeita Mediapeiton Parantamiselle Jos kysyisin Joe Sorge lta ketä ovat tunnetuimpia nimiä Milwaukeen ravintolaskenessä hän osaisi varmasti kertoa sen minulle. Jos kysyisin häneltä toimialaan vaikuttavista uusista jutuista, hän osaisi kertoa myös tästä aiheesta.