Siirry pääsisältöön

Kasvata laskutusta

Tarjooma, tai tarjoamaprosessin tehtävänä on optimoida tuote- ja palveluvalikoima, sekä tarjoomaan liitettävät muut elementit siten, että johdon asettamat taloudelliset tavoitteet saavutetaan.

Tarjoomalla on myös laadunhallinnallinen tehtävä, eli se ylläpitää ja kehittää asiakastyytyväisyyttä ja yrityksen brändiä laadukkaan ja riittävän laajan tuote- ja palveluvalikoiman avulla, jolloin asiakaskohtainen laskutus voidaan maksimoida aktiivisen valikoiman avulla.

Tarjoomaprosessi huolehtii lisäksi uusien lisärvopalveluiden ja -tuotteiden hakemisesta tuotehallintaprosessille.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Onko menestykseen oikoteitä?

Suurin osa meistä haluaa rikastua, mutta lähes yhtä moni haluaisi sen tapahtuvan nopeasti. Yleensä ajatellaan, että rikastumiseen vaaditaan joko uutteraa yrittämistä, mullistava idea tai vuosikymmenien suunnitelmallista  säästämistä .  Yhdysvallat ei ole enää ainoa mahdollisuuksien maa, mistä on kiittäminen nykyaikaa ja Internetiä.

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.