Siirry pääsisältöön

#30, Muokkaa asetuksia

Muokkaa Kalenterin asetukset itsellesi sopiviksi. Älä koskaan tyydy oletusasetuksiin ja näkymiin! Esimerkiksi voit helposti lisätä loma-ajat kalenteriisi. Klikkaa Tiedosto-välilehdeltä Asetukset > Kalenteri ja lisää vapaa- ja loma-ajat näkymään kalenteriisi.

Yleensä viikonloput näkyvät perusnäkymissä tiivistettyinä. Jos haluat näyttää sekä lauantait että sunnuntait omissa laatikoissaan voit tehdä tämän samassa Asetus-ikkunassa. Samassa yhteydessä voit vaihtaa oletusarvoisen 30-minuutin aikataulutuksen 5, 6, 10, 15, tai 60 minuuttiin.

Jos pidät kokouksia useasti eri aikavyöhykkeillä olevien ihmisten kanssa Klikkaa Asetus-ikkunasta näytä vaihtoehtoinen aikavyöhyke ja vältät monta sekaannusta palaverien koordinoinnissa.


***

Alkuperäinen viesti 2012 by Dave Lavinsky

Laura Stack is America's premier expert in personal productivity. Since 1992, she has presented keynotes and seminars on improving output, lowering stress, and saving time in today's workplaces. She is the bestselling author of four books, including SuperCompetent. 
To learn more about Laura, visit www.TheProductivityPro.com. 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Onko menestykseen oikoteitä?

Suurin osa meistä haluaa rikastua, mutta lähes yhtä moni haluaisi sen tapahtuvan nopeasti. Yleensä ajatellaan, että rikastumiseen vaaditaan joko uutteraa yrittämistä, mullistava idea tai vuosikymmenien suunnitelmallista  säästämistä .  Yhdysvallat ei ole enää ainoa mahdollisuuksien maa, mistä on kiittäminen nykyaikaa ja Internetiä.

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.