Siirry pääsisältöön

Tärkeimmät asiat hoidetaan aina naamatusten


Halusin päättää tämän kesän temmellykset kiitokseen. Kiitos kun olet lukenut juttujani:)! Oli minulla kyllä vielä ihan vähän jotain asiaakin. Ollaanpa rehellisiä.

Tärkeimmät asiat hoidetaan aina naamatusten

Sähköpostilla ja puhelimella on paikkansa, mutta kaikki vähääkään tärkeämmät asiat hoidetaan naamatusten. Tänään. Ja tulevaisuudessa. Uskotko? Oletko joutunut myymään koskaan mitään? Entäpä mitä ajattelet luottamuksen rakentamisesta? Mistä asioista se syntyy?

Olet varmasti ostanut jotain juttuja verkosta. Tai sopinut kaupoista vaikkapa huutonetin välityksellä. Olet myös ehkä käynyt kirpputoriostoksilla. Mietipä hetken missä näistä tapauksista luottamuksen tunne on parhaimmillaan. Verkkokaupassa? Nettikirpputorilla? Vai ulkona auringossa?

Uskon arvaavani vastauksesi. Naamatusten tapaamista ei korvaa mikään. Osuinko oikeaan? Olen huomannut käytännössä, että on aivan sama onko kyse myymisestä tai vain asioiden edistämisestä, niin tapaamisen merkitys on järisyttävä.

Niin. Voit tietysti todeta tähän, että meillä on Skypet ja Lyncit ja...Tangot jne. Virtuaalitreffailu on tätä päivää. Tulevaisuus on tänään. Ehkä näin. Mutta silloin kun me nähtiin viimeksi, se oli hauskempaa, kuin se kun viimeksi puhuttiin puhelimessa tai tekstailtiin. Entä sinusta? Tärkeimmät ja hauskimmat hommat hoidetaan naamatusten.

Loistavaa loppukesää ja nähdään syksyllä:).


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Kohenna mediapeittoa

By Chris Brogan Voisit olla oman alueesi reportteri, siinä teollisuudessa, jota suurimman osan ajastasi palvelet. Sen sijaan, että olet markkinoijana ja omistajana-joka-teeskentelee-markkinoijaa -roolissasi, voisit vallan mainiosti tehdä töitä laajemman medianäkyvyyden eteen. Ihan vain ajatuksena. Tässä Ohjeita Mediapeiton Parantamiselle Jos kysyisin Joe Sorge lta ketä ovat tunnetuimpia nimiä Milwaukeen ravintolaskenessä hän osaisi varmasti kertoa sen minulle. Jos kysyisin häneltä toimialaan vaikuttavista uusista jutuista, hän osaisi kertoa myös tästä aiheesta.