Siirry pääsisältöön

Ensimmäinen +1


Ensimmäinen puolisko tätä vuotta on hyvässä mallissa. Miten sinulla on mennyt, mitä on jäänyt mieleen?

On jälleen tietysti se aika, jolloin voisi jopa olla parempia katsoa takakonttiin, jotta voisi välttää tekemästä, "yhtään turhaa lisälupausta", toisaalta tämä voi olla myös uusi Eka Päivä. Eli voit hyvin aloittaa suunnitelmasi alusta, ilman, että sinulla tarvitsee olla yhtään paha mieli.

Kirjoitin tämän sinulle joulukuussa 2012

Lupaan itse jotain, jonka pyrin myös pitämään, (saa muistuttaa, jos unohdan:)), että tänä keväänä lähetän jokaikisenä maanantaina ajankäyttöön, tapaamisten ja päivän organisointiin liittyvän uuden jutun. Niin arvasit tietysti oikein, että tämä ei ole taas aivan omaa tuotantoa, vaikka omaa käännöstä onkin:) 
30 parasta käytäntöä tapaamisten ja päiväsi organisointiin
By Laura Stack{Note: Lauran käytännöissä on mukana loistavia havaintoja, joten ole tarkkana. Jos et käytä Microsoft Outlook'a osa näistä jutuista menee sinulta ohitse, vaikka periaatteet kyllä ovat samoja. Omat suosikkini ovat: 1, 6, 7, 10, 11, 17 ja 30. Kerro ihmeessä omistasi! 
***Alkuperäinen viesti 2012 by Dave Lavinsky

Laura Stack is America's premier expert in personal productivity. Since 1992, she has presented keynotes and seminars on improving output, lowering stress, and saving time in today's workplaces. She is the bestselling author of four books, including SuperCompetent. To learn more about Laura, visit www.TheProductivityPro.com. 

Tuliko perille? Mikä on muuttunut?

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Kohenna mediapeittoa

By Chris Brogan Voisit olla oman alueesi reportteri, siinä teollisuudessa, jota suurimman osan ajastasi palvelet. Sen sijaan, että olet markkinoijana ja omistajana-joka-teeskentelee-markkinoijaa -roolissasi, voisit vallan mainiosti tehdä töitä laajemman medianäkyvyyden eteen. Ihan vain ajatuksena. Tässä Ohjeita Mediapeiton Parantamiselle Jos kysyisin Joe Sorge lta ketä ovat tunnetuimpia nimiä Milwaukeen ravintolaskenessä hän osaisi varmasti kertoa sen minulle. Jos kysyisin häneltä toimialaan vaikuttavista uusista jutuista, hän osaisi kertoa myös tästä aiheesta.