Siirry pääsisältöön

Vai etkö kuulu joukkoon?


Kirjoittaessani tätä on hieman pilvinen ja miksei vähän syksyinenkin päivä. Jäin miettimään sitä mihin jengiin kuulun, sitä mihin jengiin haluan kuulua. Välillä tuntuu siltä, että en kuulu näiden ihmisten joukkoon. Olemme liian erilaisia. Vai olemmeko liian samanlaisia? En tiedä.

Cafe BeLong at the Brickworks

Onko sinulle koskaan tullut sellaista tunnetta, että löydät itsesi miettimästä miksi kuulut, tai et kuulu, niiden joukkoon kenen keskuudessa silti olet?

Do You Belong Here? by Chris Brogan

Kuulutko tähän joukkoon?

Verkostosi on kaikki kaikessa. SINUN oma verkostosi on kaikki kaikessa. Tiedätkö ketä pelottaa työpaikkansa menettäminen kaikkein eniten? Sitä, jolla ei ole omaa verkostoa, ihmisiä, jotka tekevät kuka mitäkin, hän on peloissaan. Tiedätkö kenen on vaikein markkinoida omaa tuotettaan? Sen kuka ei ole viitsinyt rakentaa sellaisten ihmisten verkostoa, joita kiinnostaa muidenkin kuin heidän oma menestymisensä.

Haluan SINUN onnistuvan ja menestyvän. Oikeasti. Tämä toimii motivaatiosi taustatukena. Tämä luo yhteenkuuluvuutta. Sellaisten ihmisten löytäminen, jotka haluavat sinun onnistuvan on erittäin voimakas ja iso askel eteenpäin. Jos fokusoit vain omien haasteidesi ratkaisemiseen saavutat vain hetkellisiä onnistumisia. Rakenna valtakunta omien muuriesi ulkopuolelle ja vahvista näitä saarekkeitasi, silloin saavutat niitä asioita, joita oikeasti kaipaat ja tarvitset

NOPEIN TAPA YHTEENKUULUVUUTEEN

Tässä nopea resepti sitä hetkeä varten, kun tunnet, että et kuulu joukkoon.
  1. Hyväksy se, että olet hieno ja ihmeellinen ihminen.
  2. Mieti miksi EI. Miksi sinä et kuuluisi joukkoon? (On tilanteita, jolloin syyt ovat selkeitä, mutta ne ovat harvoin niitä joita itsellesi kerrot).
  3. Ota kontaktia. Tee aloite itse. Sanoi moi. Tai jotain. Tee jotain esitelläksesi itsesi jollekin, vaikkapa vain lyhyesti.
  4. Yritä löytää jokin yhdistävä ja yhteinen asia.
  5. Mieti tapaa, jolla voit tuottaa toiselle arvoa ilman, että odotat saavasi sille jotain vastinetta (kaikkein vaikeinta, mutta myös kaikkein palkitsevinta).

Ja vaikka tämä resepti on yksinkertainen, tämä ei suinkaan ole maailman helpoin asia hoidettavaksi.

Uskon, että yhteenkuuluvuuden etsiminen ja opettelu ovat sinun itsesi ja tekemäsi liiketoiminnan ytimessä tulevina vuosina. Yhteenkuuluminen. Kun joku tuntee yhteenkuuluvuutta he antavat paljon liikkumatilaa.

Do You Belong Here? by Chris Brogan

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Kohenna mediapeittoa

By Chris Brogan Voisit olla oman alueesi reportteri, siinä teollisuudessa, jota suurimman osan ajastasi palvelet. Sen sijaan, että olet markkinoijana ja omistajana-joka-teeskentelee-markkinoijaa -roolissasi, voisit vallan mainiosti tehdä töitä laajemman medianäkyvyyden eteen. Ihan vain ajatuksena. Tässä Ohjeita Mediapeiton Parantamiselle Jos kysyisin Joe Sorge lta ketä ovat tunnetuimpia nimiä Milwaukeen ravintolaskenessä hän osaisi varmasti kertoa sen minulle. Jos kysyisin häneltä toimialaan vaikuttavista uusista jutuista, hän osaisi kertoa myös tästä aiheesta.