Siirry pääsisältöön

#10, Varaa omaa työaikaa

Varaa omaa työaikaa. Toisinaan voi olla erittäin hyödyllistä tehdä omia varauksia omaan kalenteriinsa. Eräs tällaisista on ajan varaaminen omalle ”oikealle työlle”. Työajanvarauksen hyötynä on se, että suojaat omia aikataulujasi muiden varauksilta. Voit tehdä varauksia joko suoraan kalenteriisi omalla tavallasi tai esimerkiksi kopioimalla tehtäviä tapaamisiksi.

Tehtävän muuttaminen tapaamiseksi on helppoa. Voit klikata Tehtävää hiiren oikealla painikkeella ja valita listasta Siirrä > Kalenteri, päivittää päiväyksen ja kellonajan kohdalleen tai voit myös muuttaa tehtävän tapaamiseksi yksinkertaisesti raahaamalla sen Tehtävä-ikkunasta Kalenteri-palkin päälle, jolloin siitä syntyy automaattisesti uusi kalenterimerkintä. Tehtävämerkintä ei katoa minnekkään, eli se näkyy edelleen Tehtävät-listalla, mutta tämän lisäksi sille on varattu tarvittava aika kalenterista.

Huomioi, että asioita, jotka ”pitää tehdä” ei kannata siirtää kalenteriin, sillä Tehtävät-listaus on juuri tätä tarkoitusta varten.


***

Alkuperäinen viesti 2012 by Dave Lavinsky

Laura Stack is America's premier expert in personal productivity. Since 1992, she has presented keynotes and seminars on improving output, lowering stress, and saving time in today's workplaces. She is the bestselling author of four books, including SuperCompetent. 
To learn more about Laura, visit www.TheProductivityPro.com. 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Kohenna mediapeittoa

By Chris Brogan Voisit olla oman alueesi reportteri, siinä teollisuudessa, jota suurimman osan ajastasi palvelet. Sen sijaan, että olet markkinoijana ja omistajana-joka-teeskentelee-markkinoijaa -roolissasi, voisit vallan mainiosti tehdä töitä laajemman medianäkyvyyden eteen. Ihan vain ajatuksena. Tässä Ohjeita Mediapeiton Parantamiselle Jos kysyisin Joe Sorge lta ketä ovat tunnetuimpia nimiä Milwaukeen ravintolaskenessä hän osaisi varmasti kertoa sen minulle. Jos kysyisin häneltä toimialaan vaikuttavista uusista jutuista, hän osaisi kertoa myös tästä aiheesta.