Siirry pääsisältöön

#11, Pidä kalenterisi ajantasalla

Pidä kalenterisi ajantasalla. On turhauttavaa, jos yrität löytää tapaamiselle sopivaa aikaa ja lähetät kalenterikutsun vain kuullaksesi, että vastaanottaja onkin juuri toivottuna ajankohtana varattuna. Jos yritys pyrkii kehittämään tekemistään yksi parhaimmista tavoista on ajanhallinnan kehittäminen. Jaetut ajantasaiset kalenterit ovat tälle ehdoton perusedellytys. Tällöin jokaisen omana vastuuna on vastata vain oman kalenterinsa ajantasaisuudesta. On ymmärrettävää, että jotkut käyttävät mieluummin omana ajanhallinnan työkalunaan paperikalenteriaan, mutta organisaation tehokkuuden kannalta katsottuna heidän velvollisuutenaan on silti pitää sähköinen kalenterinsa ajan tasalla.


***

Alkuperäinen viesti 2012 by Dave Lavinsky

Laura Stack is America's premier expert in personal productivity. Since 1992, she has presented keynotes and seminars on improving output, lowering stress, and saving time in today's workplaces. She is the bestselling author of four books, including SuperCompetent. 
To learn more about Laura, visit www.TheProductivityPro.com. 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Onko menestykseen oikoteitä?

Suurin osa meistä haluaa rikastua, mutta lähes yhtä moni haluaisi sen tapahtuvan nopeasti. Yleensä ajatellaan, että rikastumiseen vaaditaan joko uutteraa yrittämistä, mullistava idea tai vuosikymmenien suunnitelmallista  säästämistä .  Yhdysvallat ei ole enää ainoa mahdollisuuksien maa, mistä on kiittäminen nykyaikaa ja Internetiä.

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.