Siirry pääsisältöön

Seitsemän tapaa, joilla Asiakkaasi Rakastuu Sinuun

Tässä on seitsemän (7) tapaa, joilla Saat Asiakkaasi Rakastumaan Sinuun. Seuraa näitä yksinkertaisia ohjeita ja asiakkaasi ostavat sinulta uudestaan, ja uudestaan, ja uudestaan....
Kaikkein suurin kohteliaisuus, jonka joku meistä voi liikemaailmassa saada on se kun joku sanoo, että "Rakastan tehdä töitä kanssasi."
Tämä on totta erityisesti silloin kun tämä kuuluu asiakkaan suusta, koska se tarkoittaa, että tulet tekemään kauppoja heidän kanssaan useasti myös tulevaisuudessa.

Tässä on seitsemän sääntöä, joilla saat asiakkaat rakastamaan sinun kanssasi työskentelyä, jos uskominen on keskusteluita Jeffrey Gitomerin (The Sales Bible -kirjan kirjoittaja) ja Dr. Earl Taylorin (Dale Carnegien mestarikouluttaja):

  1. Tee itse suhteen rakentamisesta tärkeämpää, kuin myymisestä. 
  2. Älä leiki sankaria, joka aineellistuu ratkaisemaan asiakkaan ongelmia
  3. Luo mieluummin asiakkaalle ostamisen mahdollisuuksia, kuin itsellesi mahdollisuuksia myydä
  4. Käy merkityksellisiä keskusteluita ja älä koskaan alennu antamaan myyntipuhettasi
  5. Ole kiinnostunut asiakkaasta ihmisenä ja anna ystävyytenne kehittyä luonnollisesti
  6. Usko sydämessäsi siihen, että sinä ja yrityksesi olette parhaita siinä mitä teette
  7. Toimita juuri se mitä olet luvannut toimittaa, olipa tilanne millainen tahansa

~ 7 Ways to Make Customers Love You, Geoffrey James ~

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Onko menestykseen oikoteitä?

Suurin osa meistä haluaa rikastua, mutta lähes yhtä moni haluaisi sen tapahtuvan nopeasti. Yleensä ajatellaan, että rikastumiseen vaaditaan joko uutteraa yrittämistä, mullistava idea tai vuosikymmenien suunnitelmallista  säästämistä .  Yhdysvallat ei ole enää ainoa mahdollisuuksien maa, mistä on kiittäminen nykyaikaa ja Internetiä.

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.