Siirry pääsisältöön

Seitsemän tapaa, joilla Asiakkaasi Rakastuu Sinuun

Tässä on seitsemän (7) tapaa, joilla Saat Asiakkaasi Rakastumaan Sinuun. Seuraa näitä yksinkertaisia ohjeita ja asiakkaasi ostavat sinulta uudestaan, ja uudestaan, ja uudestaan....
Kaikkein suurin kohteliaisuus, jonka joku meistä voi liikemaailmassa saada on se kun joku sanoo, että "Rakastan tehdä töitä kanssasi."
Tämä on totta erityisesti silloin kun tämä kuuluu asiakkaan suusta, koska se tarkoittaa, että tulet tekemään kauppoja heidän kanssaan useasti myös tulevaisuudessa.

Tässä on seitsemän sääntöä, joilla saat asiakkaat rakastamaan sinun kanssasi työskentelyä, jos uskominen on keskusteluita Jeffrey Gitomerin (The Sales Bible -kirjan kirjoittaja) ja Dr. Earl Taylorin (Dale Carnegien mestarikouluttaja):

  1. Tee itse suhteen rakentamisesta tärkeämpää, kuin myymisestä. 
  2. Älä leiki sankaria, joka aineellistuu ratkaisemaan asiakkaan ongelmia
  3. Luo mieluummin asiakkaalle ostamisen mahdollisuuksia, kuin itsellesi mahdollisuuksia myydä
  4. Käy merkityksellisiä keskusteluita ja älä koskaan alennu antamaan myyntipuhettasi
  5. Ole kiinnostunut asiakkaasta ihmisenä ja anna ystävyytenne kehittyä luonnollisesti
  6. Usko sydämessäsi siihen, että sinä ja yrityksesi olette parhaita siinä mitä teette
  7. Toimita juuri se mitä olet luvannut toimittaa, olipa tilanne millainen tahansa

~ 7 Ways to Make Customers Love You, Geoffrey James ~

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Kohenna mediapeittoa

By Chris Brogan Voisit olla oman alueesi reportteri, siinä teollisuudessa, jota suurimman osan ajastasi palvelet. Sen sijaan, että olet markkinoijana ja omistajana-joka-teeskentelee-markkinoijaa -roolissasi, voisit vallan mainiosti tehdä töitä laajemman medianäkyvyyden eteen. Ihan vain ajatuksena. Tässä Ohjeita Mediapeiton Parantamiselle Jos kysyisin Joe Sorge lta ketä ovat tunnetuimpia nimiä Milwaukeen ravintolaskenessä hän osaisi varmasti kertoa sen minulle. Jos kysyisin häneltä toimialaan vaikuttavista uusista jutuista, hän osaisi kertoa myös tästä aiheesta.