Siirry pääsisältöön

Kehitä keskinkertaisuuksista tähtiä

Yleensä keskitymme enemmän lopputulokseen, jota tavoittelemme, kuin itse varsinaiseen tekemiseen. Käytämme valtaosan ajastamme murehtimalla sitä mitä lopputuloksestamme seuraa (hyvää tai huonoa), sen sijaan, että keskittyisimme toimintaan ja tekemiseemme.

star in my bedroom

Myynnissä tekeminen tarkoittaa mitä suurimmassa määrin kontaktointia ja aktiivisuutta asiakasrajapinnassa. Tämä aktiviteetti ohjaa tuloksia. Oletko samaa mieltä?

Tekemisen määrällä ja laadulla on suuri merkitys lopputuloksen kannalta. Sama pätee myös tekemisen suuntaukseenkin. Myyjille ja erityisesti myynnin johdolle väärä suunta, määrä ja laatu näkyvät nopeasti, kuten myös näihin tehtävät korjauksetkin.

Tämä johtuu puhtaasti siitä, että paremmin suunnatulla toiminnalla aiempaa useampi kohtaaminen johtaa joko harhaan tai kauppaan. Voisitko sinä suunnata omaa tekemistäsi jotenkin paremmin? Onnistumisen määrään vaikuttaa sekä käytetyn materiaalin (tuotteistus), että itse kontakti- ja suhdetoiminnan laatu (myyjä). Mitä paremmilla työkaluilla ja tekijöillä hommia hoidetaan sitä suurempi on konversiomäärä kohteista kauppoihin.

Motivaatio yhdistettynä sopiviin työkaluihin ja hyvin suunniteltuun kampanjaan (ref. sodankäyntitaitojen hyökkäys ja sen voittaminen), yhdistettynä riittävään määrään toimintaa tekee keskinkertaisuuksistakin tähtiä.

LOPPUTULOS?

Oletko koskaan miettinyt, että miten ulkopuolinen näkökulma voi auttaa parantamaan niitä virheitä, joita ei itse kehtaa nähdä? Kaipaatko ideoita? Osaatko itse?

Laita kommenttia ajatuksistasi alle.

Aurinkoa ja tsemppiä!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Kohenna mediapeittoa

By Chris Brogan Voisit olla oman alueesi reportteri, siinä teollisuudessa, jota suurimman osan ajastasi palvelet. Sen sijaan, että olet markkinoijana ja omistajana-joka-teeskentelee-markkinoijaa -roolissasi, voisit vallan mainiosti tehdä töitä laajemman medianäkyvyyden eteen. Ihan vain ajatuksena. Tässä Ohjeita Mediapeiton Parantamiselle Jos kysyisin Joe Sorge lta ketä ovat tunnetuimpia nimiä Milwaukeen ravintolaskenessä hän osaisi varmasti kertoa sen minulle. Jos kysyisin häneltä toimialaan vaikuttavista uusista jutuista, hän osaisi kertoa myös tästä aiheesta.