Siirry pääsisältöön

Järjestä enemmän aikaa tärkeille asioillesi“Minun täytyy laittaa sana kiertämään. Minulla ei ole aikaa rakentaa mitään alustaa itselleni.” Olen kuullut tämän saman jutun monta kertaa aiemminkin. Liian monta kertaa...

Kyoto
Everything Worth Doing Takes Time – The Impact Equation, Chris Brogan ~


ALOITA JOSTAIN

Ihmiset valittavat jatkuvasti, että digitaalisen kanavan rakentaminen vaatii aikaa. “Aloitin juuri Twitterissä. Minulla ei ole aikaa kerätä tuhansia seuraajia!” Eipä tietenkään.
Voit käyttää kaiken tässä maailmassa tarjolla olevan ajan siihen, että selvittelet sitä miten voit automatisoida tai hoitaa tämän keinotekoisesti, tai sata jne. muuta juttua, joista ei ole apua. Ja samalla et pääse edes alkuun.

Tiedätkö muuten sen, kuka aina sanoo, että jokin juttu kestää pitkään? Lapset. He sanovat tällä tavoin kaikkin sellaisiin juttuihin, joita he eivät halua tehdä. Kotiläksyt, siivous, jne. You know it:)

Aloita oma digitaalinen vaelluksesi ja tee itsellesi tavaksi käyttää 20 minuuttia päivittäin näissä kanavissa. 20 minuuttia riittää.

Käytä 10 minuuttia puhumiseen ja 10 minuuttia kuuntelemiseen. Tai jos haluat oikeasti päästä pitkälle, käytä 5 minuuttia puhumiseen ja 15 kuunteluun.

Kun sanon “kuuntelemiseen,” tarkoitan sitä, että et ehkä seuraa mahdollisia asiakkaitasi ja yhteisöjäsi. Mene Twitter.com/search -sivulle ja käytä hieman aikaasi siellä, etsi ihmisiä, joista voisi olla sinulle hyötyä. Google+ -palvelussa mene Find People On Plus, ja etsi ihmisiä, jotka jollain tavoin sopivat tarkoituksiisi.

KUKAAN EI OLE JULKKIS ALUSSA

Kuvittele olevasi nuori nainen, joka on töissä lukion radioasemalla. Sieltä matka jatkuu hieman parempaan hommaan johonkin paikallisradion päiväohjelmaan. Teet töitä vuosia ja saat tehdä ainoastaan normihommia, ja lisäksi sinulle sanotaan, että hoida hommat parhaasi mukaan. Loppuen lopuksi, asioita alkaa tapahtumaan. Mutta tämä on vuosia myöhemmin, jopa toistakymmentä vuotta myöhemmin, ja saat oman showsi.

Nykyään Oprah Winfrey sanotaan olevan 2,5 miljardin euron arvoinen, Oprah on koko Amerikan historian itse omalla työllään rikastunut nainen. Vuosikymmenessä.

MUTTA KUN MINULLA EI OLE AIKAA

Kuulen tätäkin usein. Kellään ei ole aikaa, jos he ovat riittävän onnekkaita ollakseen sellaisissa töissä, jotka he kokevat merkityksellisiksi. Mutta silloin, kun sanot, että sinulla ei ole aikaa arvokkaan alustasi rakentamiselle, sanot samalla, että “Vaikka työstänkin fysiikkaani, minun täytyy silti kurvata McDriven kautta lounaalla.”

“Aika” tulee valmistautumisesta. Kerroin sinulle 20 minuuttia aiemmin. Yllätytkö, jos tähän hommaan ei oikeasti mene kuin 20 minuuttia päivässä, vielä nykyäänkin vuosien alustanrakennukseni jälkeen?

Se mitä arvokkaan verkoston rakentamisessa vaatii kaikkein eniten aikaa on itseasiassa kiinnostavan sisällön luominen, josta on myös jotain hyötyä yhteisöllesi. Tämä vaatii aikaa. En ole vielä löytänyt kiertotietä tähän. Mutta entä tavat, joilla osoitat ihmisille, että välität? Se, että verkostoidut ihmisten kanssa ja saat heidät tuntemaan olonsa mukavasti ei vaadi kovinkaan paljon vaivannäköä ja käytetty aika palautuu moninverroin arvokkaampana takaisin. Koska nämä ihmiset ruokkivat sinun tulevaa menestystäsi.

MUTTA MINUN ON SYÖTÄVÄ TÄNÄÄNKIN

Tässä on yksi totuus: maanviljelijätkään eivät kuole nälkään silloin kun he istuttavat viljaansa. He syövät edellisiä satojaan. Ja jos he eivät pysty tekemään aiemmista sadoistaan ruokaa he tekevät siitä rehua. Tämä on perusasioita alustan rakennuksessakin. Syöt sitä mitä sinulla on silloin kun kypsytät tulevaa satoasi. Tähän ei ole oikotietä. Et voi ostaa itsellesi tulevaisuutta, vaan ostat ainoastaan kalliita valheita, joista et saa mitään takaisin.

AIKAONGELMAT OVAT ROHKEUDEN PUUTETTA

Juju on tässä: meillä on aina aikaa sellaisille jutuille, jotka tuovat meille paljon menestystä. Me keksimme tarvittavan ajan jostain. Kun saamme jostain palautetta ja tuo palaute tuntuu palkitsevalta, me näemme enemmän vaivaa asioiden eteen. Mutta se mitä tapahtuu silloin kun aloitat, kun äänesi ei ole vielä kovinkaan kuuluva (vielä!), pelkäät, että kukaan ei kuule sinua. Et voi kuulla yleisön pauhua, koska olet vielä matkalla sen eteen.

Pysy Rohkeana. Tämä vaatii työtä, mutta lopussa seisoo kiitos. Saat nähdä. Niin, ja kirjamme, The Impact Equation, auttaa ehdottomasti tässä aiheessa. : )

Everything Worth Doing Takes Time – The Impact Equation, Chris Brogan ~

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Kohenna mediapeittoa

By Chris Brogan Voisit olla oman alueesi reportteri, siinä teollisuudessa, jota suurimman osan ajastasi palvelet. Sen sijaan, että olet markkinoijana ja omistajana-joka-teeskentelee-markkinoijaa -roolissasi, voisit vallan mainiosti tehdä töitä laajemman medianäkyvyyden eteen. Ihan vain ajatuksena. Tässä Ohjeita Mediapeiton Parantamiselle Jos kysyisin Joe Sorge lta ketä ovat tunnetuimpia nimiä Milwaukeen ravintolaskenessä hän osaisi varmasti kertoa sen minulle. Jos kysyisin häneltä toimialaan vaikuttavista uusista jutuista, hän osaisi kertoa myös tästä aiheesta.