Siirry pääsisältöön

Isoja vinkkejä Pikku-Tonilta


Olen juuri puhelimessa fitness-guru Tony Littlen kanssa, joka kertoo Napoleon Hillin konsepteista ja siitä miten näitä voi hyödyntää jokaisena päivänä, kun kuulen häiriöääniä toisesta päästä. “Samalla kun juttelin kanssasi istahdin pihakeinuun...ja nyt istun ylösalaisin tässä samassa keinussa” Little sanoo nauraen. “Jep, ihan oikeasti.”

You Can Do It!

Little jatkaa, “Mutta annapa kun kerron, eli jos olisin naksauttanut vaikkapa niskani jotenkin, näkisit minut satavarmasti myymässä jotain niskatukijuttua jonakin päivänä.” Näin hän hoitaa hommansa. Hän myy kokemuksestaan.

Yllättävää kyllä, Little kutsuu itseään hiljaiseksi liikemieheksi. “Kaikki luulevat, että olen jokin Duracell-pupu kaiken aikaa, mutta ei. Tiedän mitä minun pitää tehdä, jos minun on rohkaistava ja innostettava ihmisiä, ja luotan itseeni näissä hommissa. Nämä ovat kuitenkin sellaisia juttuja, jotka on projektoitava ennakolta.”

Tässä muutamia SUCCESS-vinkkejä Tony Littleltä:

  1. Älä häviä joukkoon. Jos kaikki muut pukevat päälleen hiljaisia värejä, käytä itse oikeita värejä. Sinun kannattaa erottua erottuaksesi.
  2. On ihan OK kertoa tutuistaan. Tätä kutsutaan verkostoinniksi ja tämä on se miten saat omat jalkasi oikeiden ovien väliin.
  3. Tee ja brändää itsesi parhaimpanasi, vaikka tämä vaatisikin hienoista sanataituruutta. George Washington näytetään yleensä vanhana ja arvokkaana aristokraattina valkoisessa peruukissaan. Todellisuudessa Washingtonilla oli punainen tukka ja harottavat hampaat.
  4. Suhtaudu jokaiseen ei-sanaan mahdollisuutena neuvotella. Älä koskaan-ikinä suhtaudu negatiivisesti sellaiseen, jonka kanssa haluat tehdä kauppoja. Aina kun epäröit, työtäsi, kykyjäsi, mitä vain - se aiheuttaa sen, että muut ihmiset epäilevät sinua.
  5. Jos haluat oikeasti löytää uusia vastauksia, tutustu ensin itsestäänselvyyksiin. Useimmiten nämä ovat niitä juttuja, jotka ihmiset huomaavat viimeiseksi.
  6. If you want a totally new answer, look first to the obvious. It’s often the last thing people notice.
Unconventional Business Advice from Gazelle Pitchman Tony Little, Success.com ~Content republished with permission from Darren Hardy, Publisher of SUCCESS magazine. For more great insights, tips and strategies on success and achievement go to http://DarrenHardy.SUCCESS.com More about Darren Hardy can be found at: http://DarrenHardy.SUCCESS.com/About 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Kohenna mediapeittoa

By Chris Brogan Voisit olla oman alueesi reportteri, siinä teollisuudessa, jota suurimman osan ajastasi palvelet. Sen sijaan, että olet markkinoijana ja omistajana-joka-teeskentelee-markkinoijaa -roolissasi, voisit vallan mainiosti tehdä töitä laajemman medianäkyvyyden eteen. Ihan vain ajatuksena. Tässä Ohjeita Mediapeiton Parantamiselle Jos kysyisin Joe Sorge lta ketä ovat tunnetuimpia nimiä Milwaukeen ravintolaskenessä hän osaisi varmasti kertoa sen minulle. Jos kysyisin häneltä toimialaan vaikuttavista uusista jutuista, hän osaisi kertoa myös tästä aiheesta.