Siirry pääsisältöön

#24, Päätä kokousten kestot itse

Älä anna Outlookin päättää kokouksesi kestoa. Oletuspituus kokouksille on tunti, joten useimmiten ihmiset buukkaavat kokouksen tunniksi! Tämän sijasta voisi olla hyvä rajoittaa kokouksien kestoa tarkoituksellisesti. Jos sinulla on kokoukselle agenda, (ks.#23) jota varten tarvitset 40 minuuttia buukkaa kokous 40 minuutiksi. Kokous täyttää aina sille varatun ajan.

Jos olet luvannut kokouskavereillesi tunnin, niin tällöin he mitä todennäköisimmin suunnittelevat käyttävänsä koko tunnin. Jos aikataulussa on ”ylimääräistä”, niin se käytetään luonnollisesti sosiaaliseen kanssakäymiseen.

Varaan itse yleensä tiukemman aikataulun kokoukselle ja kerron sen kaikille heti alkuun, jotta kaikki työskentelevät annetun aikataulun mukaisesti.


***

Alkuperäinen viesti 2012 by Dave Lavinsky

Laura Stack is America's premier expert in personal productivity. Since 1992, she has presented keynotes and seminars on improving output, lowering stress, and saving time in today's workplaces. She is the bestselling author of four books, including SuperCompetent. 
To learn more about Laura, visit www.TheProductivityPro.com. 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Onko menestykseen oikoteitä?

Suurin osa meistä haluaa rikastua, mutta lähes yhtä moni haluaisi sen tapahtuvan nopeasti. Yleensä ajatellaan, että rikastumiseen vaaditaan joko uutteraa yrittämistä, mullistava idea tai vuosikymmenien suunnitelmallista  säästämistä .  Yhdysvallat ei ole enää ainoa mahdollisuuksien maa, mistä on kiittäminen nykyaikaa ja Internetiä.

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.