Siirry pääsisältöön

Laita asiat tapahtumaan


Mahdollisuuksien moottori on jotain, joka on meidän kaikkien ulottuvilla, joskin hyvin useasti unohdamme tämän kaiken muun "tärkeämmän ja kiireellisemmän" keskellä.

Engine generator

Mahdollisuuksien moottori muodostuu mielessämme, joten sen käyttäminen on meidän omalla vastuullamme. Moottori muodostuu seuraavista yksinkertaisista osista:


  • Ajattele asioita oman visiosi ja missiosi lävitse.
  • Ota aloite omiin käsiisi, laita asiat tapahtumaan.
  • Löydä juuri ne ihmiset ja resurssit joita tarvitset.
  • Palvele muita tai auta muita ihmisiä onnistumaan.
  • Viesti ideoistasi ja tärkeistä asioistasi selkeästi.
  • Verkotu ja tee yhteistyötä, sillä siinä on järkeä.
Ja me nähdään siis seuraavassa tapahtumassa.

- The Opportunity Engine, Chris Brogan -

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Kohenna mediapeittoa

By Chris Brogan Voisit olla oman alueesi reportteri, siinä teollisuudessa, jota suurimman osan ajastasi palvelet. Sen sijaan, että olet markkinoijana ja omistajana-joka-teeskentelee-markkinoijaa -roolissasi, voisit vallan mainiosti tehdä töitä laajemman medianäkyvyyden eteen. Ihan vain ajatuksena. Tässä Ohjeita Mediapeiton Parantamiselle Jos kysyisin Joe Sorge lta ketä ovat tunnetuimpia nimiä Milwaukeen ravintolaskenessä hän osaisi varmasti kertoa sen minulle. Jos kysyisin häneltä toimialaan vaikuttavista uusista jutuista, hän osaisi kertoa myös tästä aiheesta.