Siirry pääsisältöön

Laita asiat tapahtumaan


Mahdollisuuksien moottori on jotain, joka on meidän kaikkien ulottuvilla, joskin hyvin useasti unohdamme tämän kaiken muun "tärkeämmän ja kiireellisemmän" keskellä.

Engine generator

Mahdollisuuksien moottori muodostuu mielessämme, joten sen käyttäminen on meidän omalla vastuullamme. Moottori muodostuu seuraavista yksinkertaisista osista:


  • Ajattele asioita oman visiosi ja missiosi lävitse.
  • Ota aloite omiin käsiisi, laita asiat tapahtumaan.
  • Löydä juuri ne ihmiset ja resurssit joita tarvitset.
  • Palvele muita tai auta muita ihmisiä onnistumaan.
  • Viesti ideoistasi ja tärkeistä asioistasi selkeästi.
  • Verkotu ja tee yhteistyötä, sillä siinä on järkeä.
Ja me nähdään siis seuraavassa tapahtumassa.

- The Opportunity Engine, Chris Brogan -

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Onko menestykseen oikoteitä?

Suurin osa meistä haluaa rikastua, mutta lähes yhtä moni haluaisi sen tapahtuvan nopeasti. Yleensä ajatellaan, että rikastumiseen vaaditaan joko uutteraa yrittämistä, mullistava idea tai vuosikymmenien suunnitelmallista  säästämistä .  Yhdysvallat ei ole enää ainoa mahdollisuuksien maa, mistä on kiittäminen nykyaikaa ja Internetiä.

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.