Siirry pääsisältöön

Oletko valmiina?

Sunnuntain uutiskirje by Chris Brogan

Istuksin täällä paikallisessa Barnes & Noble:sin liikkeessä siemailemassa viileää ja tuplalikaista chaita ja mietin miten pienikin valmistautuminen vie pitkälle. Siihen, että mietin tätä juttua on parikin syytä. Annapa kun jaan tämän kanssasi. (Mutta ihan vain varmistukseksi “tuplalikainen” chai tarkoittaa sitä, että joukkoon on sekoitettu pari espressoa. Jos satuit miettimään tätä juttua.)

[152/365] Being prepared...

JARED EASLEY ON SUPERVALMIINA

Haastattelin Jared Easleytä hänen podcastiinsa liittyen, joka ei itsessään ole mitenkään ihmejuttu, paitsi nyt, voi pyhä lehmä sentään!

Tämä kaveri on todellakin tehnyt kotiläksynsä, ja vähän enemmän. Hän kysyi minulta kaikenlaisia juttuja liittyen kaikkiin sellaisiin asioihin, jotka eivät ole yleisessä tiedossa. Jäin miettimään jälkikäteen, että wow, tämä kaveri on tehnyt ennakkotehtävänsä.

Joten tästä eteenpäin, jos Jared sattuisi pyytämään palvelusta, mitä luulet, että vastaisin? Mitä luulet tämän tehneen suhteelleni Jaredin kanssaa, joka ennen tätä juttua on ollut enemmän erilaisia kommentteja ja twiittejä. Miten SINÄ voisit käyttää tätä samaa metodia luodaksesi oman wow-efektisi jonkun toisen suuntaan (ei siis minun)?

GEORGES ST PIERRE ON VALMIINA

Toiseksi, olin lueskelemassa Georges St Pierren The Way of the Fight -kirjaa, joka kertoo MMA:n taistelumestarista. Kirjan ensimmäisillä sivuilla hän kertoo omasta roolistaan valmistautumisessa: miten hän laskosti vaatteensa, miten hän laittoi ruuat ja proteiinijuomansa valmiiksi, miten kaikki onnistuneessa päivässä alkoi itseasiassa jo edeltävänä yönä.

Kun luin tuota tunsin itseni innostuneeksi ja hieman omahyväiseksikin. Innostuneeksi siitä syystä, että näin jälleen menestyksen taustalla valmisteluiden merkityksen. Omahyväisyyttä siitä syystä, että Rob on luonut tämän osaksi Work Like You’re On Vacation -ohjelmaamme, jota itsekin noudatan, silloin kun noudatan.

VOIN PUHUA SIITÄ, MUTTA TEETKÖ SITÄ?

Kuinka suuri osa päivästäsi rakentuu kaaoksen varaan? Kuinka paljon valmistelutyötä teet päiväsi, viikkosi ja kuukautesi eteen? Mitä sellaisia juttuja sinä itse teet, jotka parantavat valmistautumistasi oman elämäntyylisi tueksi?

Tämä siitä syystä, että jossakin kohtaa nämä hetket ovat niitä, jolloin löydät itsesi nyökkäämästä hyväksyvästi, kun tajuat, että tämä kuuluu “pitäisi tehdä” -pinoosi (siis minun mielestäni sinun “et-tee-koskaan” pinosi). Sinun täytyy siirtää tämä “teen-joka-päivä” listallesi.

Haluatko yksinkertaisimman mallin tälle?
Ajatellaan, että olet suunnittelemassa tulevia viikkojasi ja kuukausiasi. Ehkä et ole oikeasti, mutta jos olet, niin tässä reseptiä:

EDELTÄVÄN YÖN LISTASI:

Huomenna aion tehdä ____________________.
Ollakseni valmiina minun täytyy _______________.
Minun täytyy muistaa ______________.
Ajatukset, jotka putkahtivat mieleeni ovat _______________.
Tämän lisäksi muista _________________.

Mitä tapahtuisi, jos täyttäisit tämän listan joka yö ennen nukkumaanmenoasi?

Voisiko tämä yksinkertainen juttu muuttaa sitä miten hoidat itseäsi ja liiketoimintaasi? Onko sinulla jo jokin tällainen tapa? Jos ei ole, niin miksi? Klikkaa kommenttia ja annan ajatustesi näkyä.

Lopuksi kerro minulle kuinka valmistautuneeksi useimmiten tunnet itsesi. Mitä valmistautuminen tarkoittaa sinulle? Mille tasolle olet päässyt onnistumisissasi nykyisillä keinoillasi?

Tutkivat mielet haluaisivat tietää.

Löydät alkuperäisen blogi-version täältä ja podcastin täältä.

VIIMEINEN PYYNTÖNI

Jos tykkäät uutiskirjeestäni, olisitko halukas twiittaamaan tästä?

--Chris...

Human Business Works 110 Marginal Way #744 Portland, Maine 04101 United States (978) 378-0705

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Kohenna mediapeittoa

By Chris Brogan Voisit olla oman alueesi reportteri, siinä teollisuudessa, jota suurimman osan ajastasi palvelet. Sen sijaan, että olet markkinoijana ja omistajana-joka-teeskentelee-markkinoijaa -roolissasi, voisit vallan mainiosti tehdä töitä laajemman medianäkyvyyden eteen. Ihan vain ajatuksena. Tässä Ohjeita Mediapeiton Parantamiselle Jos kysyisin Joe Sorge lta ketä ovat tunnetuimpia nimiä Milwaukeen ravintolaskenessä hän osaisi varmasti kertoa sen minulle. Jos kysyisin häneltä toimialaan vaikuttavista uusista jutuista, hän osaisi kertoa myös tästä aiheesta.