Siirry pääsisältöön

Luo itsellesi luotettavia suhteita


Ympäröi itsesi hyvillä ihmisillä, ja aidoilla johtajilla, joiden toiminnan ytimessä ovat yhtenäisyyden ja luottamuksen tunteet. Aidoilla ja hyvillä ihmisillä ja johtajilla on kyky rakentaa loistavia tiimejä ja loistavia yrityksiä. He saavat tämän aikaan omalla nöyrällä asenteellaan ja tahdonvoimallaan.

International Pillow Fight Day 2013 Dupont Circle

Loistavan suoriutumisen vastakohtana on hyvä. Olemme liian usein omahyväisiä, emmekä edes itse huomaa sitä.


Ylimielisyydestä ja omahyväisyydestä kieltäytyminen mahdollistaa vision toteuttamisen ja toteutumisen. Positiivisen etenemisen ja muutoksen aikaansaaminen vaatii jatkuvaa tärkeyden tunnetta.

Fokuksen on oltava asiakkaissa ja yrityksessä ja vasta tämän jälkeen yksittäisissä suorittajissa. Muista, että uuden asiakkaan hankkiminen vaatii viisi kertaa enemmän rahaa, kuin vanhan asiakkuuden säilyttäminen.

Luotettavat suhteet ovat onnistumisen perusedellytys, niin organisaation sisällä, kuin sen ulkopuolellakin.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Kohenna mediapeittoa

By Chris Brogan Voisit olla oman alueesi reportteri, siinä teollisuudessa, jota suurimman osan ajastasi palvelet. Sen sijaan, että olet markkinoijana ja omistajana-joka-teeskentelee-markkinoijaa -roolissasi, voisit vallan mainiosti tehdä töitä laajemman medianäkyvyyden eteen. Ihan vain ajatuksena. Tässä Ohjeita Mediapeiton Parantamiselle Jos kysyisin Joe Sorge lta ketä ovat tunnetuimpia nimiä Milwaukeen ravintolaskenessä hän osaisi varmasti kertoa sen minulle. Jos kysyisin häneltä toimialaan vaikuttavista uusista jutuista, hän osaisi kertoa myös tästä aiheesta.