Siirry pääsisältöön

Ilman ideoita vain valitat


Jos aiot kertoa ihmisille ongelmastasi ilman, että jaat heidän kanssaan myös idean siitä miten kyseisen ongelman voisi ratkaista, sinä valitat. Vaikka tarkoituksesi ei olisikaan olla negatiivinen, sinä olet. Mitä enemmän puhut ongelmistasi ilman ajatustakaan siitä mitä meinaat tehdä niille sitä negatiivisempi sinusta tulee.

P is for Positive

On aivan sama vaikka tämä ei olisikaan tarkoituksesi; tämä on faktaa. Kannat mukanasi tartuntaa. Ja olet tartuttamasta muita ympärilläsi.


Negatiivisuudesta on suhteellisen helppoa luopua

Seuraa mainitsemaani jakamisen ongelmaa tai haastetta kolmella tai neljällä idealla siitä miten ongelman voisi korjata. Pelkästään tämä muuttaa tuota “purnaussessiotasi” enemmän jonkin käyttökelpoisemman suuntaan, kuten vaikkapa ideointiriihen suuntaan, tai suunnittelukokouksen, tai kehityshankkeen, tai vallankumouksen suuntaan.

Jos olet oikeasti hyvä saat tämän pohjalta synnytettyä jotain huomattavasti hienompaa, kuin vain pelkkää konsensus fiilistelyä ympärillesi siihen liittyen, että asioita voi muuttaa paremmiksi.

Kun sinulla on ideoita sinun ei tarvitse enää valittaa. Nyt voit aloittaa toiminnan ja tekemisen. Voit myydä ideoitasi esimiehellesi ja esikunnalle ja rakentaa uutta yhteisymmärrystä. Voit myydä ideoita heimolle. Voit luonnostella aloitteita, kehittää tapoja oman konseptin parantamiseen, ja voit kehittää kehittymättömän tavan investoinnin takaisinmaksulle (vaikka ainoa investointi olisikin pelkkä aikasi).

Ilman ideaa sinä vain valitat. Ilman ideaa ei voi olla toimintaa. Ja tällöin ei voi tapahtua kehittymistä. Tämän sijaan ryhdy mieluummin ideoiden lähettilääksi ja vaihda negatiivisuutesi toiveikkuuteen ja positiivisuuteen.

Älä valita. Luo ideoita. Suunnittele. Luonnostele. Tee jotain.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Kohenna mediapeittoa

By Chris Brogan Voisit olla oman alueesi reportteri, siinä teollisuudessa, jota suurimman osan ajastasi palvelet. Sen sijaan, että olet markkinoijana ja omistajana-joka-teeskentelee-markkinoijaa -roolissasi, voisit vallan mainiosti tehdä töitä laajemman medianäkyvyyden eteen. Ihan vain ajatuksena. Tässä Ohjeita Mediapeiton Parantamiselle Jos kysyisin Joe Sorge lta ketä ovat tunnetuimpia nimiä Milwaukeen ravintolaskenessä hän osaisi varmasti kertoa sen minulle. Jos kysyisin häneltä toimialaan vaikuttavista uusista jutuista, hän osaisi kertoa myös tästä aiheesta.