Siirry pääsisältöön

Käytä tietojasi hyödyksesi!


Tässä on 7 juttua, jotka voit ottaa käyttöösi heti ja joiden avulla onnistut huomattavasti varmemmin ja paremmin siinä mitä ikinä teetkin ja elämässäsi tai liiketoiminnassasi tavoittelet.

1. Anna palaa!
Mikä on se yksi asia, jota haluat kaikkein eniten? Listaa kaikki ne tavat, jotka voivat auttaa sinua halusi saavuttamisessa. Älä suotta jarruttele. Tämän jälkeen valitse näistä kaikkein todennäköisimmin toimiva ja anna palaa!2. Verkostoidu enemmän!
Tutki tapoja, joiden avulla voit kontaktoitua uusien ihmisten kanssa enemmän - tällaisia voivat olla lähistön verkostoitumistapahtumat, vapaaehtoistyö, tai vaikkapa lastesi harrastukset. Tsekkaa seuraava sinulle sopiva ajankohta ja verkostoidu enemmän!

3. Tee sähköposteista paremmin toimivia!
Ennen kuin seuraavan klikkaat Lähetä-painiketta tarkista viestisi otsikko. Kirjoita otsikollesi kolme uutta versiota, jossa keskityt viestisi vastaanottajan saamaan hyötyyn, tai hänen ongelmiinsa, joita ratkaiset. Testaa jokaisen otsikon toimivuutta siten, että kun lähetät viestisi testikohteille vaihdat vain otsikkoa, mutta pidät sisällön samana. Tällöin näet mikä otsikoista tekee sähköposteista paremmin toimivia!

4. Paranna luotettavaa vaikutelmaa!
Voit olla eettisesti hyvä ja täysin rehellinen ihminen, mutta mahdolliset asiakkaasi eivät välttämättä tiedä vielä tätä. Mieti mitä kehon kielesi kertoo - kysy peilin sijasta kavereitasi tai kolleegoitasi auttamaan. Kirjoita itsellesi kuusi kehityskohdetta muistiin ja paranna luotettavaa vaikutelmaasi!

5. Ole valmiina toimimaan!
Asiantuntijoiden mukaan paras tapa brandisi suojaamiselle negatiiviselta julkisuudelta on olla valmiina pahimpaan. Listaa kolme pahinta tilannetta, jotka sinua tai yritystäsi voivat kohdata. Kirjoita näihin tilanteisiin sopiva yksinkertainen toiminta- ja viestintäohje ja ole valmiina toimimaan!

6. Aloita vahvasti!
Jos jostain syystä edellisen vuoden lupaukset valuivat pesuvesien mukana viemäriin, tee silti rehellinen arvio niistä jutuista, joita teit tavoitteidesi saavuttamiseksi. Sen sijaan, että luopuisit tavoitteistasi ja antaisit puhtaasti periksi, listaa kolme tapaa, joilla voit jatkaa aloittamallasi polulla ja aloita vuotesi vahvasti!

7. Hengähdä hetken!
Jokainen meistä tarvitsee latausaikaa itselleen. Tämän järjestäminen ei välttämättä ole aina helppoa. Tee näin. Merkitse seuraaville neljälle viikolle kalenteriisi hengähdys- ja hyvinvointiaikaa itsellesi - tällaisia voivat olla hieronnat, kävelyretket luonnossa, tai luomuruokashoppailu lähikeskuksessa, joiden parissa olet irti arjesta ja hengähdät hetken!

+1. Mobilisoi!
Jos yrityksesi ei ole vielä mobiiliystävällinen, annat kilpailijoillesi turhaan etumatkaa. Listaa itsellesi viisi tapaa, joilla älypuhelinten omistajat selviävät verkkosivustostasi voittajina ja mobilisoi yrityksesi!


SUCCESS

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Kohenna mediapeittoa

By Chris Brogan Voisit olla oman alueesi reportteri, siinä teollisuudessa, jota suurimman osan ajastasi palvelet. Sen sijaan, että olet markkinoijana ja omistajana-joka-teeskentelee-markkinoijaa -roolissasi, voisit vallan mainiosti tehdä töitä laajemman medianäkyvyyden eteen. Ihan vain ajatuksena. Tässä Ohjeita Mediapeiton Parantamiselle Jos kysyisin Joe Sorge lta ketä ovat tunnetuimpia nimiä Milwaukeen ravintolaskenessä hän osaisi varmasti kertoa sen minulle. Jos kysyisin häneltä toimialaan vaikuttavista uusista jutuista, hän osaisi kertoa myös tästä aiheesta.