Siirry pääsisältöön

Positiiviset tunneankkurit

On tärkeätä tunnistaa omat positiiviset tunneankkurinsa - voimakaasti latautuneet myönteiset tunteensa, jotka pystyvät herättämään myös muita positiivisia tunteita.

Näistä voimme tarvittaessa lähteä hakemaan positiivisia tunteita ja energiaa. Ankkuri voi esimerkiksi olla tunne, että elämä on liian lyhyt haaskattavaksi murehtimiseen. Hyviä tunneankkureita voivat olla myös rakkaus, kiitollisuus, tavoitteet, haaveet ja unelmat.

Aina joskus me kohtaamme ihmisiä, jotka kokevat pääasiassa negatiivisia asioita, mutta jaksavat säilyttää peruspositiivisuutensa tilanteesta huolimatta. He osaavat hallita tunteitaan ja käyttää positiivisia tunneankkureitaan.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Onko menestykseen oikoteitä?

Suurin osa meistä haluaa rikastua, mutta lähes yhtä moni haluaisi sen tapahtuvan nopeasti. Yleensä ajatellaan, että rikastumiseen vaaditaan joko uutteraa yrittämistä, mullistava idea tai vuosikymmenien suunnitelmallista  säästämistä .  Yhdysvallat ei ole enää ainoa mahdollisuuksien maa, mistä on kiittäminen nykyaikaa ja Internetiä.

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.