Siirry pääsisältöön

Tunneäly on tärkeätä

Johtajan tunteet vaikuttavat tulokseen yhtälailla kuin teot - joko positiivisesti tai negatiivisesti. Tunneälykäs johtaja motivoi, inspiroi ja herättää intohimon tekemiseen, sekä pitää ihmiset sitoutuineina.

Tunneälyllä varustettu johtaja saa meidät uskomaan, että hän välittää meistä ja tehtävästään.

Goleman jakaa tunneälyn viiteen osa-alueeseen:
- toisten tunteiden tunnistaminen ja vuorovaikutussuhteiden parmpi hallinta
- omien tunteiden tunnistaminen ja tulkinta
- omien tunteiden hallinta
- itsensä motivointi

Golemanin mukaan tunneälyn merkitys on ihmiselle huomattavasti perinteistä älykkyyttä tärkeämpi.

-SL:ÄIJ:199-

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Onko menestykseen oikoteitä?

Suurin osa meistä haluaa rikastua, mutta lähes yhtä moni haluaisi sen tapahtuvan nopeasti. Yleensä ajatellaan, että rikastumiseen vaaditaan joko uutteraa yrittämistä, mullistava idea tai vuosikymmenien suunnitelmallista  säästämistä .  Yhdysvallat ei ole enää ainoa mahdollisuuksien maa, mistä on kiittäminen nykyaikaa ja Internetiä.

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.