Siirry pääsisältöön

Virtaukseen pääseminen vaatii motivaatiota

Työmotivaatio on yleensä parhaimmillaan, kun henkilö motivoituu suoritukseensa itse, kokee palavaa halua, intohimoa ja työn imua. Itsensä motivointi on tärkeä osa-alue ammattillista älykkyyttä.

Työn imu tarkoittaa pitkälti samaa kuin Csikszentmihalyin Flow eli virtaus.

Virtaus ei kohdistu mihinkään tiettyyn yksityiseen asiaan, vaan on kokonaisvaltainen hyvinvoinnin tila. Virtaustilassa työ tuntuu haasteelliselta ja merkitykselliseltä ja ihminen kokee innostusta, inspiraatiota ja työn iloa. Työn imua koetaan silloin, kun työn haasteet ja hallinta ovat tasapainossa. Tällöin henkilöllä on tunne, että hän osaa tehtävänsä, hän luottaa omaan osaamiseensa selviytyä uusissa ja yllättävissäkin tilanteissa.

Virtaukseen pääseminen edellyttää kykyä motivoida itseänsä.

-SL:ÄIJ:230-

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Kohenna mediapeittoa

By Chris Brogan Voisit olla oman alueesi reportteri, siinä teollisuudessa, jota suurimman osan ajastasi palvelet. Sen sijaan, että olet markkinoijana ja omistajana-joka-teeskentelee-markkinoijaa -roolissasi, voisit vallan mainiosti tehdä töitä laajemman medianäkyvyyden eteen. Ihan vain ajatuksena. Tässä Ohjeita Mediapeiton Parantamiselle Jos kysyisin Joe Sorge lta ketä ovat tunnetuimpia nimiä Milwaukeen ravintolaskenessä hän osaisi varmasti kertoa sen minulle. Jos kysyisin häneltä toimialaan vaikuttavista uusista jutuista, hän osaisi kertoa myös tästä aiheesta.