Siirry pääsisältöön

Tunteeseen vetoava, innostava suggestio

Meillä kaikilla on paljon potentiaalia kasvaa ja kehittyä. Sisäisellä puheella voi olla hämmästyttävän voimakas vaikutus siihen, mihin kiinnitämme huomiota ja mitä meille tapahtuu.

Itsesuggestiota voi käyttää itsensä kehittämiseen. Tässä muutamia esimerkkejä:

Olen arvokas ihminen.
Rakastan itseäni ehdoitta.
Käyttädyn tavalla, jota ihailen muissa.
Annan itselleni anteeksi oman inhimmillisyyteni.
Kuuntelen itseäni ja toimin sisäisen tuntoni mukaan
Minulla on paljon piilevää osaamista, minkä otan käyttöön.

Suggestioiden on syytä olla tunteeseen vetoavia, innostavia ja preesensmuodossa.

-SL:ÄIJ:197-

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Onko menestykseen oikoteitä?

Suurin osa meistä haluaa rikastua, mutta lähes yhtä moni haluaisi sen tapahtuvan nopeasti. Yleensä ajatellaan, että rikastumiseen vaaditaan joko uutteraa yrittämistä, mullistava idea tai vuosikymmenien suunnitelmallista  säästämistä .  Yhdysvallat ei ole enää ainoa mahdollisuuksien maa, mistä on kiittäminen nykyaikaa ja Internetiä.

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.