Siirry pääsisältöön

Tietoisuus on vapauttavaa

Älykkään itsensä johtamisen tavoite on ydinminuuden löytäminen. Helpointa on aloittaa ulkoisesta minästä ja kulkea kohti ydinminää. Itsensä johtaminen on oman tietoisuuden laaja-alaista, syvällistä ja käytännöllistä kehittämistä.

Tietoisuus on: ymmärrettyä tietoa, sisäistettyä tietoa, sovellettua tietoa, testattua ja kokemuksellista tietoa, tietoa, joka on muuttunut osaksi minuutta.Tiedon ja tietoisuuden välillä on iso ero. Ei riitä, että tiedämme asioita, vaan meidän on osattava soveltaa ne käytäntöön.

Tieto on sirpaleista, rationaalista ja kuormittavaa, ja se tulee ulkoapäin.Tietoisuus on vapauttavaa, kokonaisvaltaista ja siinä ovat ajatukset, tunteet ja arvot mukana, tietoisuus on sisäistettyä ja se tulee sisältäpäin.

-SL:ÄIJ:260-

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Onko menestykseen oikoteitä?

Suurin osa meistä haluaa rikastua, mutta lähes yhtä moni haluaisi sen tapahtuvan nopeasti. Yleensä ajatellaan, että rikastumiseen vaaditaan joko uutteraa yrittämistä, mullistava idea tai vuosikymmenien suunnitelmallista  säästämistä .  Yhdysvallat ei ole enää ainoa mahdollisuuksien maa, mistä on kiittäminen nykyaikaa ja Internetiä.

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.