Siirry pääsisältöön

Tietoisuus on vapauttavaa

Älykkään itsensä johtamisen tavoite on ydinminuuden löytäminen. Helpointa on aloittaa ulkoisesta minästä ja kulkea kohti ydinminää. Itsensä johtaminen on oman tietoisuuden laaja-alaista, syvällistä ja käytännöllistä kehittämistä.

Tietoisuus on: ymmärrettyä tietoa, sisäistettyä tietoa, sovellettua tietoa, testattua ja kokemuksellista tietoa, tietoa, joka on muuttunut osaksi minuutta.Tiedon ja tietoisuuden välillä on iso ero. Ei riitä, että tiedämme asioita, vaan meidän on osattava soveltaa ne käytäntöön.

Tieto on sirpaleista, rationaalista ja kuormittavaa, ja se tulee ulkoapäin.Tietoisuus on vapauttavaa, kokonaisvaltaista ja siinä ovat ajatukset, tunteet ja arvot mukana, tietoisuus on sisäistettyä ja se tulee sisältäpäin.

-SL:ÄIJ:260-

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Kohenna mediapeittoa

By Chris Brogan Voisit olla oman alueesi reportteri, siinä teollisuudessa, jota suurimman osan ajastasi palvelet. Sen sijaan, että olet markkinoijana ja omistajana-joka-teeskentelee-markkinoijaa -roolissasi, voisit vallan mainiosti tehdä töitä laajemman medianäkyvyyden eteen. Ihan vain ajatuksena. Tässä Ohjeita Mediapeiton Parantamiselle Jos kysyisin Joe Sorge lta ketä ovat tunnetuimpia nimiä Milwaukeen ravintolaskenessä hän osaisi varmasti kertoa sen minulle. Jos kysyisin häneltä toimialaan vaikuttavista uusista jutuista, hän osaisi kertoa myös tästä aiheesta.