Siirry pääsisältöön

Onnistunut delegointi onnistuu

Delegoinnissa onnistumiselle on mahdotonta antaa yhtä oikeata kaavaa, mutta käytäntö on osoittanut seuraavien asioiden edesauttavan onnistumisen mahdollisuuksia: sitouta naamatusten, anna vastuuta ja valtuuksia, varmista vastaanotto ja palkitse onnistumisesta.

Delegoitaessa on hyvä huomioida rytmi ja tehtävänanto tekijän kulmasta tarkasteltuna: keskity tehtävän antoon ja sen yksityiskohtien ja vaatimusten ymmärtämiseen, aikatauluta isot asiat aiemmaksi, ja delegoi sellaisella rytmillä, joka sopii tekijälle.

Oma robotti -harjoitus toimii hyvänä käytännön havainnollistamisen välineenä onnistuvasta delegoinnista; Silmät kiinni - eteen-taakse - oikea-vasen.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.

Onko menestykseen oikoteitä?

Suurin osa meistä haluaa rikastua, mutta lähes yhtä moni haluaisi sen tapahtuvan nopeasti. Yleensä ajatellaan, että rikastumiseen vaaditaan joko uutteraa yrittämistä, mullistava idea tai vuosikymmenien suunnitelmallista  säästämistä .  Yhdysvallat ei ole enää ainoa mahdollisuuksien maa, mistä on kiittäminen nykyaikaa ja Internetiä.