Siirry pääsisältöön

Osaaminen on kontakteja

Voit vietellä itsesi kiinnostuneeksi uusista asioista. Etsi ja anna asialle merkitys ja tarkoitus, jolloin voit helpommin motivoida itsesi kiinnostuneeksi. Itsensä motivointi ja positiivinen asenne ovat tärkeitä asioita jaksamiselle.

Meillä on paljon piilevää osaamista, joka perustuu kokemustaustaamme. Yhdessä näistä voi syntyä uutta ja todellista osaamista, jota ei voi muulla tavoin hankkia. Osaaminen näkyy toiminnan kautta, kokemus estää toistamasta virheitä, olettaen, että olemme avoimia oppimaan niistä.

Osaaminen on oppimisprosessin tulos, se ei ole osa luonnetta tai persoonaa, vaan se on jotain mitä kaikki voivat kehittää ja harjoitella. Osaamisen kehittäminen tarkoittaa vanhasta poisoppimista ja uuden oppimisen soveltamista käytäntöön.

Osaaminen on tietoa, taitoa, asennetta, kokemusta ja kontakteja.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.

Kohenna mediapeittoa

By Chris Brogan Voisit olla oman alueesi reportteri, siinä teollisuudessa, jota suurimman osan ajastasi palvelet. Sen sijaan, että olet markkinoijana ja omistajana-joka-teeskentelee-markkinoijaa -roolissasi, voisit vallan mainiosti tehdä töitä laajemman medianäkyvyyden eteen. Ihan vain ajatuksena. Tässä Ohjeita Mediapeiton Parantamiselle Jos kysyisin Joe Sorge lta ketä ovat tunnetuimpia nimiä Milwaukeen ravintolaskenessä hän osaisi varmasti kertoa sen minulle. Jos kysyisin häneltä toimialaan vaikuttavista uusista jutuista, hän osaisi kertoa myös tästä aiheesta.