Siirry pääsisältöön

Osaaminen on kontakteja

Voit vietellä itsesi kiinnostuneeksi uusista asioista. Etsi ja anna asialle merkitys ja tarkoitus, jolloin voit helpommin motivoida itsesi kiinnostuneeksi. Itsensä motivointi ja positiivinen asenne ovat tärkeitä asioita jaksamiselle.

Meillä on paljon piilevää osaamista, joka perustuu kokemustaustaamme. Yhdessä näistä voi syntyä uutta ja todellista osaamista, jota ei voi muulla tavoin hankkia. Osaaminen näkyy toiminnan kautta, kokemus estää toistamasta virheitä, olettaen, että olemme avoimia oppimaan niistä.

Osaaminen on oppimisprosessin tulos, se ei ole osa luonnetta tai persoonaa, vaan se on jotain mitä kaikki voivat kehittää ja harjoitella. Osaamisen kehittäminen tarkoittaa vanhasta poisoppimista ja uuden oppimisen soveltamista käytäntöön.

Osaaminen on tietoa, taitoa, asennetta, kokemusta ja kontakteja.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Onko menestykseen oikoteitä?

Suurin osa meistä haluaa rikastua, mutta lähes yhtä moni haluaisi sen tapahtuvan nopeasti. Yleensä ajatellaan, että rikastumiseen vaaditaan joko uutteraa yrittämistä, mullistava idea tai vuosikymmenien suunnitelmallista  säästämistä .  Yhdysvallat ei ole enää ainoa mahdollisuuksien maa, mistä on kiittäminen nykyaikaa ja Internetiä.

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.