Siirry pääsisältöön

Prosessoinnin hyödyt

Laadukkaat prosessit johtavat laadukkaaseen lopputulokseen. Prosessikaaviot auttavat kirkastamaan prosessin, löytämään mahdolliset ongelmat ja korjaamaan ne. Prosessointi säästää kaikkien organisaation jäsenten aikaa. Toiminnot voidaan tehdä entistä nopeammin ja tehokkaammin.

Prosessi voidaan pilkkoa pienempiin mitattavampiin osiin ja sen tehokkuutta voidaan raportoida läpimenoaikoja seuraamalla. Prosessit toimivat varajärjestelmänä, joilla riskit voidaan ennakoinnin kautta minimoida. Prosessoinnin aikaansaama laadun paraneminen on usein merkittävää ja tällainen kehitys luonnollisesti parantaa johdon sitoutumista

Prosessoinnin hyödyt:
Tehokkuus, yhtenäisyys, laadun paraneminen, henkilöstön suoriutuminen, tiedon hallinta, suunnitelmallisuus, kehittäminen, ajansäästö, kustannustehokkuus, mittaaminen ja auditointi, läpinäkyvyys ja riskienhallinta, sekä johdon sitouttaminen.

Parhaiten prosessoinnin edut saavutetaan, kun prosessointiin käytetään tarpeeksi aikaa ja resursseja.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Onko menestykseen oikoteitä?

Suurin osa meistä haluaa rikastua, mutta lähes yhtä moni haluaisi sen tapahtuvan nopeasti. Yleensä ajatellaan, että rikastumiseen vaaditaan joko uutteraa yrittämistä, mullistava idea tai vuosikymmenien suunnitelmallista  säästämistä .  Yhdysvallat ei ole enää ainoa mahdollisuuksien maa, mistä on kiittäminen nykyaikaa ja Internetiä.

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.