Siirry pääsisältöön

Neljä askelta unelmaelämään

Jos haluat saada aikaan positiivisia muutoksia elämässäsi, siinä mitä teet, mitä sinulla on tai millaista elämäsi on, mitä sinun pitäisi tehdä saadaksesi aikaan muutoksen?

"Jos teet kuten olet aina aiemminkin tehnyt ja odotat muutosta, olet hullu"
-Albert Einstein

Neljä yksinkertaita askelta:

Ensimmäinen askel:
- ole selvillä mitä haluat ja tee näistä listaus. Päivitä listausta vuosittain
- kirjoita listaus preesens muodossa, omistan, teen, tienaan, olen...

Toinen askel:
- keskity päivittäin tavoitteisiisi ja visualisoi ne
- keskity tunteeseen jonka tavoitteen saavuttaminen saa aikaan.


Kolmas askel:
- toimi, tee jotain tavoitteiden eteen, mitä vain
- lue kirjoja, tutki nettiä, kysy kavereilta...


Neljäs askel:
- säilytä luottamus, uskomus ja ennenkaikkea asenteesi
- positiivisuus luo positiivisuutta, iloitse pienistä asioista ;)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.

Kohenna mediapeittoa

By Chris Brogan Voisit olla oman alueesi reportteri, siinä teollisuudessa, jota suurimman osan ajastasi palvelet. Sen sijaan, että olet markkinoijana ja omistajana-joka-teeskentelee-markkinoijaa -roolissasi, voisit vallan mainiosti tehdä töitä laajemman medianäkyvyyden eteen. Ihan vain ajatuksena. Tässä Ohjeita Mediapeiton Parantamiselle Jos kysyisin Joe Sorge lta ketä ovat tunnetuimpia nimiä Milwaukeen ravintolaskenessä hän osaisi varmasti kertoa sen minulle. Jos kysyisin häneltä toimialaan vaikuttavista uusista jutuista, hän osaisi kertoa myös tästä aiheesta.