Siirry pääsisältöön

Johdon on sitouduttava viestintään

Johdon viestintään sitoutumisen kannalta on tärkeää, että viestinnän tulokset ovat selkeästi ymmärrettävissä ja niiden kehitystä voidaan seurata.

Kun viestinnän keskeisimmät prosessit on selkeästi määritelty ja dokumentoitu, on niitä helpompi mitata ja niiden kehitystä seurata.Prosessointi sitouttaa liikkeenjohdon viestintärooliinsa ja lisää yhteistyötä viestinnän ja liikkeenjohdon välillä. Kun viestintä on kirjattu prosesseiksi ja viestinnän prosessien rajapinnat muihin muihin toimintoihin on selkeästi kuvattu, johto näkee viestinnän roolin organisaatiossa.

Johdon sitoutuminen viestintään paranee prosessointityön kautta.

-VPRO:NKRR:203-

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Onko menestykseen oikoteitä?

Suurin osa meistä haluaa rikastua, mutta lähes yhtä moni haluaisi sen tapahtuvan nopeasti. Yleensä ajatellaan, että rikastumiseen vaaditaan joko uutteraa yrittämistä, mullistava idea tai vuosikymmenien suunnitelmallista  säästämistä .  Yhdysvallat ei ole enää ainoa mahdollisuuksien maa, mistä on kiittäminen nykyaikaa ja Internetiä.

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.