Siirry pääsisältöön

Sponsorit auttavat onnistumaan

Henkilökohtaisen kasvun ja uudistumisen taustalla on itsereflektio, eli oman itsensä arviointi. Prosessi ei ole lyhyt, eikä se ole helppo, päinvastoin. Tästä syystä uudistumisprosessi pitäisi mieltää läpi elämän jatkuvana dynaamisena kehittyvänä ja oppivana prosessina.

 Prosessi lähtee liikkeelle oman vision määrittelystä. Tämän jälkeen visio kirkastetaan toiminta-ajatukseksi. Visio ja toiminta-ajatus täsmennetään kuntoisuuden tavoitteiksi. Tavoitteista johdetaan kehityssuunnitelma, jossa konkretisoidaan kehittämisprojekti.

1. Visio
2. Tavoitetarina
3. Fyysinen, psyykkinen ja ammatillinen tavoite (3)
4. Tavoitejohdannaisen kehittämisprojektien valinta (3)
5. Valitun suunnitelman toteuttaminen, työnteko ja seuranta.

Sponsorit parantavat onnistumisen edellytyksiä, kytke heidät mukaan.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Kohenna mediapeittoa

By Chris Brogan Voisit olla oman alueesi reportteri, siinä teollisuudessa, jota suurimman osan ajastasi palvelet. Sen sijaan, että olet markkinoijana ja omistajana-joka-teeskentelee-markkinoijaa -roolissasi, voisit vallan mainiosti tehdä töitä laajemman medianäkyvyyden eteen. Ihan vain ajatuksena. Tässä Ohjeita Mediapeiton Parantamiselle Jos kysyisin Joe Sorge lta ketä ovat tunnetuimpia nimiä Milwaukeen ravintolaskenessä hän osaisi varmasti kertoa sen minulle. Jos kysyisin häneltä toimialaan vaikuttavista uusista jutuista, hän osaisi kertoa myös tästä aiheesta.