Siirry pääsisältöön

Sponsorit auttavat onnistumaan

Henkilökohtaisen kasvun ja uudistumisen taustalla on itsereflektio, eli oman itsensä arviointi. Prosessi ei ole lyhyt, eikä se ole helppo, päinvastoin. Tästä syystä uudistumisprosessi pitäisi mieltää läpi elämän jatkuvana dynaamisena kehittyvänä ja oppivana prosessina.

 Prosessi lähtee liikkeelle oman vision määrittelystä. Tämän jälkeen visio kirkastetaan toiminta-ajatukseksi. Visio ja toiminta-ajatus täsmennetään kuntoisuuden tavoitteiksi. Tavoitteista johdetaan kehityssuunnitelma, jossa konkretisoidaan kehittämisprojekti.

1. Visio
2. Tavoitetarina
3. Fyysinen, psyykkinen ja ammatillinen tavoite (3)
4. Tavoitejohdannaisen kehittämisprojektien valinta (3)
5. Valitun suunnitelman toteuttaminen, työnteko ja seuranta.

Sponsorit parantavat onnistumisen edellytyksiä, kytke heidät mukaan.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Onko menestykseen oikoteitä?

Suurin osa meistä haluaa rikastua, mutta lähes yhtä moni haluaisi sen tapahtuvan nopeasti. Yleensä ajatellaan, että rikastumiseen vaaditaan joko uutteraa yrittämistä, mullistava idea tai vuosikymmenien suunnitelmallista  säästämistä .  Yhdysvallat ei ole enää ainoa mahdollisuuksien maa, mistä on kiittäminen nykyaikaa ja Internetiä.

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.