Siirry pääsisältöön

Ole vilpitön kaikille

Jokainen organisaatio kannattaa rakentaa realismin varaan, mitä pitää saavuttaa, mitä haluamme saavuttaa, mitä toivomme saavuttavamme. Realismia voi ajatella ystävänä.

Joku sanoi joskus, että optimisti näkee lasin puoliksi täysinäisenä, pessimisti puoliksi tyhjänä. Realisti tietää, että jossain vaiheessa lasi on pestävä.

Jack Welchin menestyvän johtajan kuusi sääntöä:

1. Ole vilpitön kaikille
2. Älä ole johtaja, johda
3. Muutu ennenkuin sinun on pakko.
4. Jos sinulla ei ole kilpailuetua älä kilpaile.

5. Kontrolloi tulevaisuuttasi, jottei joku toinen tee sitä.
6. Katso todellisuutta, kuten se on, ei kuten se oli tai toivoisit sen olevan.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Onko menestykseen oikoteitä?

Suurin osa meistä haluaa rikastua, mutta lähes yhtä moni haluaisi sen tapahtuvan nopeasti. Yleensä ajatellaan, että rikastumiseen vaaditaan joko uutteraa yrittämistä, mullistava idea tai vuosikymmenien suunnitelmallista  säästämistä .  Yhdysvallat ei ole enää ainoa mahdollisuuksien maa, mistä on kiittäminen nykyaikaa ja Internetiä.

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.