Siirry pääsisältöön

Myynti on kannattavin investointi

Kaikkia hyviä myyjiä yhdistää yksi asia, he haluavat olla parhaita, he haluavat olla yksilöitä ja he haluavat voittaa, sanoo Mark Palmer. Jos provisio olisi myyjän paras motivaattori niin yritys menestyisi jo nyt paremmin, kuin voisi toivoa. 


Hyvä myyjäorganisaatio tarvitsee tähtensä, mutta se ei yksistään riitä, vaan koko joukkue täytyy valmentaa menestymään ja onnistumaan. Kaikkien täytyy saada kokea menestymisen ja onnistumisen hetkiä, ei vain parhaimpien, sillä muutoin organisaatio taantuu sankarisuorittajien varaan.

Tee provisiopalkkauksesta myyntiä ohjaava työkalu. Jos tavoitteena on myydä uusi tuote markkinoille, palkitse sen myymisestä vanhoja paremmin.

Rakenna voittajajoukkuetta. Palkitse tiimiläisiä toistensa tukemisesta, ohjaamisesta ja opastamisesta.

Tee myynnistä koko organisaation juttu. Järjestä kampanjoita ja kilpailuita, joissa koko yritys on mukana, ja joiden avulla kaikki ymmärtävät, että yritys menestyy ja kuolee myyntinsä kautta.

Osallista tiimi tulevaisuuden tekemiseen. Kysy myyntitiimiltä miten kukin motivoituu, mitä kukin kaipaa. Kokeile erilaisia bonuksia ja palkintoja, ja muista, että raha ei todellakaan ole ainut myynnin menestystä tukeva motivaattori.

Muista jatkuvuus ja toisto. Kannustamisen ja palkitsemisen täytyy olla osa tekemisen kulttuuria, jossa pienet, mutta toistuvat asiat muuttuvat harvoin tehtyjä isoja asioita suuremmiksi.

Myynti on menestyvän yrityksen isoin ja kannatavin investointi.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Onko menestykseen oikoteitä?

Suurin osa meistä haluaa rikastua, mutta lähes yhtä moni haluaisi sen tapahtuvan nopeasti. Yleensä ajatellaan, että rikastumiseen vaaditaan joko uutteraa yrittämistä, mullistava idea tai vuosikymmenien suunnitelmallista  säästämistä .  Yhdysvallat ei ole enää ainoa mahdollisuuksien maa, mistä on kiittäminen nykyaikaa ja Internetiä.

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.