Siirry pääsisältöön

Näemme mitä haluamme

Tietoinen läsnäolo on tärkeää. Meidän tulisi koko ajan kehittää herkkyyttä havaita pieniä eroja ja heikkoja signaaleja. Yksi herkkyys on intuitio, jota jokainen voi harjoittaa ja kehittää.

Näyttää siltä, että ihminen pystyy havaitsemaan vain pienen ja rajallisen osan todellisuudesta. Toiseksi se mitä havaitsemme, riippuu siitä, mihin suuntaamme tarkkaavaisuutemme.

Tarkaavaisuuden suuntaaminen taas liittyy motiiveihimme ja tarpeisiimme. Näemme, mitä haluamme ja odotamme näkevämme.

(SL:ÄIJ:144)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Onko menestykseen oikoteitä?

Suurin osa meistä haluaa rikastua, mutta lähes yhtä moni haluaisi sen tapahtuvan nopeasti. Yleensä ajatellaan, että rikastumiseen vaaditaan joko uutteraa yrittämistä, mullistava idea tai vuosikymmenien suunnitelmallista  säästämistä .  Yhdysvallat ei ole enää ainoa mahdollisuuksien maa, mistä on kiittäminen nykyaikaa ja Internetiä.

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.