Siirry pääsisältöön

Myynnin pyhä kolminaisuus

Myymisessä on kolme avainasiaa, jotka mahdollistavat kaupan tekemisen. Ostajan ja myyjän täytyy olla yhtä mieltä kaikista kolmesta asiasta:

1. Ongelma on olemassa, (tai tarve)
2. Esitelty ratkaisu poistaa ongelman tai täyttää tarpeen.
3. Tarjotun ratkaisun hinta on halvempi kuin ratkaisun arvo.

Kun ostaja, eli asiakas tiedostaa ja tunnustaa kaikki kolme asiaa kaupalle ei ole esteitä. On hyvä kuitenkin muistaa, että parhaimmat myyjät saavat asiakkaan itsensä perustelemaan nämä, sen sijaan, että itse tekisivät sen.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Onko menestykseen oikoteitä?

Suurin osa meistä haluaa rikastua, mutta lähes yhtä moni haluaisi sen tapahtuvan nopeasti. Yleensä ajatellaan, että rikastumiseen vaaditaan joko uutteraa yrittämistä, mullistava idea tai vuosikymmenien suunnitelmallista  säästämistä .  Yhdysvallat ei ole enää ainoa mahdollisuuksien maa, mistä on kiittäminen nykyaikaa ja Internetiä.

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.