Siirry pääsisältöön

Myynti kasvaa 50%

Rahankäytön suunnittelu on suhteellisen helppoa, jos käytettävissä on pelkkien toiveiden sijasta luotettavia kassavirtaennusteita luotettavine oletuksineen.

Pankkimiesten nyrkkisäännön mukaan kassatuloja ja -menoja ennakoitaessa pitää olettaa, että laskut pitää maksaa kaksi kuukautta oletettua aiemmin ja saatavat tulevat kassaan kaksi kuukautta oletettua myöhemmin.

Kasvavan yrityksen pitää tietää vuosi etukäteen kassavirtatarpeensa ja käyttökohteet. Menestyvä kasvuyritys ohittaa useimmiten kasvussa oman pääomarakenteensa. Pääomaperuste ohitetaan syklisesti joka kerran kun myynti kasvaa 40-50%.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Onko menestykseen oikoteitä?

Suurin osa meistä haluaa rikastua, mutta lähes yhtä moni haluaisi sen tapahtuvan nopeasti. Yleensä ajatellaan, että rikastumiseen vaaditaan joko uutteraa yrittämistä, mullistava idea tai vuosikymmenien suunnitelmallista  säästämistä .  Yhdysvallat ei ole enää ainoa mahdollisuuksien maa, mistä on kiittäminen nykyaikaa ja Internetiä.

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.