Siirry pääsisältöön

Nöyrästi kohti oppimisen riemua

Uuden asian opettelu kysyy aina kärsivällisyyttä, pitkäjänteisyyttä ja nöyryyttä. Alussa voi tuntua, että mikään ei onnistu, sattuu, ja usko meinaa loppua.

Usein kuvittelemme, että uuden asian opetteleminen on helppoa. Näin on hyvin harvoin. Kuvittelemme, että voimme oppia osaajaksi kirjoista ja omalla harjoittelulla. Näin on vielä harvemmin. Oppiminen osaavan ohjaajan kanssa on lähes puolet nopeampaa ja kahdeksankymmentä prosenttia helpompaa, kuin yksinopiskelu.

Näistä jälkimmäisen, ja ajan kanssa onnistumisia tulee yhä useammin. Onnistumiset luovat onnistumisia. On mahtava kokea oppimisen riemua, onnistumisen iloa.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Onko menestykseen oikoteitä?

Suurin osa meistä haluaa rikastua, mutta lähes yhtä moni haluaisi sen tapahtuvan nopeasti. Yleensä ajatellaan, että rikastumiseen vaaditaan joko uutteraa yrittämistä, mullistava idea tai vuosikymmenien suunnitelmallista  säästämistä .  Yhdysvallat ei ole enää ainoa mahdollisuuksien maa, mistä on kiittäminen nykyaikaa ja Internetiä.

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.